Te-ai saturat de rolul de prietena? Uite cum sa devii iubita lui!

Publicat pe 08.04.2013 la 16:25 Actualizat pe 08.04.2013 la 18:26

Te vede ca pe o simpla prietena. Sau cel putin asa te trateaza. Nu stii cum sa intorci situatia in favoarea ta si ai inceput sa crezi ca nu se simte atras de tine. In realitate, pot fi mai multe motive pentru care ezita sa iti propuna o relatie serioasa.

Iata cateva dintre ele:

1. Fumezi? Bei peste masura? Ai un anturaj care lasa de dorit? Multi barbati ezita sa fie cu o femeie care fumeaza, daca ei sunt nefumatori, care bea in exces sii ii poate face de rusine sau ai carei prieteni il pot pune intr-o lumina proasta. Fii atenta la reactiile lui fata de oamenii care iti sunt apropiati si propriile obiceiuri nesanatoase. Acolo ar putea fi cheia misterului.

2. Il tratezi ca pe un amic. Cand sunteti impreuna faci aceleasi glume deplasate pe care le spui in cercul tau de prieteni? Mai rau, ai tendinta sa il tratezi ca pe cea mai buna prietena a ta? Fara sa iti dai seama, ii transmiti ca nu este cu nimic mai special decat restul cunostintelor tale si ca nu te intereseaza ca barbat. Fa exact opusul.

3. Ai avut multe relatii intr-o perioada scurta de timp? De fiecare data tu i-ai dat papucii lui? Daca acesta este si cazul tau, s-ar putea ca prietenul tau sa nu-si doreasca sa fie inca unul din lista ta. Daca el isi doreste o relatie serioasa e normal sa isi indrepte atentia spre fetele care vor acelasi lucru si care, in opinia lui, nu il vor rani.

4. Daca te plangi ca toti barbatii te vad ca o potentiala prietena si nu iubita, vei obtine doar mila nu atractie, dorinta sau iubire. Nimeni nu vrea sa fie cu cineva care isi plange toata ziua de mila.

5. Nu vor sa distruga relatia de prietenie pe care o aveti pentru una de amor. Cu alte cuvinte, nu vor sa schimbe cunoscutul pentru un necunoscut periculos care v-ar putea desparti definitiv. Daca chiar are sentimente puternice fata de tine si asta e singurul obstacol pe care il intampina pentru a fi cu tine, lupta pentru el!

6. Il sufoci. Adevarul doare, dar trebuie spus: nu il lasi sa respire fara ca tu sa fii in apropierea lui. De multe ori, asta este un motiv de respingere. Nu-i mai da atata atentie, asteapta sa i se faca dor de tine si lucrurile s-ar putea sa se schimbe in bine.

7. Esti prea buna pentru el. Desi tu nu crezi asta, daca esti mult mai inteligenta, frumoasa sau ai mai multi bani decat el, s-ar putea sa te considere un vis imposibil. Arata-i ca astfel de diferente nu conteaza pentru tine si ca esti dispusa sa faci un compromis pentru el.

8. Parintii nu te plac. Unii adulti isi lasa parintii sa decida ce este mai bine pentru ei - chiar si in dragoste. Daca barbatul de care esti atrasa se lasa influentat de ce cred ai lui despre tine, atunci trebuie sa mergi direct la sursa. Discuta cu parintii lui, incearca sa afli ce ii deranjeaza si vezi cum poti aplana conflictul cu ei.

9. Esti atrasa de cineva "luat". Barbatul care iti place te tine la distanta pentru ca este indragostit de altcineva. Mai mult, se afla intr-o relatie cu acea persoana. In acest caz, cel mai bine ar fi sa il lasi in pace. Aminteste-ti de zicala bunicii: "Balta e plina de peste".

10. Ati mai fost impreuna si nu a mers. Inca ai sentimente pentru fostul iubit si incerci sa reinvii ceva ce a apus de mult. E o pierdere de timp - ce te face sa crezi ca de data asta relatia va merge?! In mod cert, el nu s-a schimbat si daca e sa fii sincera, nici tu.

foto: datinginmelbourne.com

În articolul

Te-ai saturat de rolul de prietena? Uite cum sa devii iubita lui!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x