Tehnici de flirt: Cum sa cuceresti un barbat

Publicat pe 20.09.2013 la 14:51 Actualizat pe 20.09.2013 la 16:41

Esti singura si nu reusesti sa-ti gasesti un partener? Iata cateva trucuri ce iti vor reimprospata tehnicile flirtului:

Fii sexy pentru tine

Pentru a cuceri un barbat trebuie sa fii sexy, sa te simti increzatoare in fortele tale si in puterea ta de seductie. Ca sa poti sa faci acest lucru, invata sa-ti iubesti corpul si felul de-a fi. Atunci cand esti multumita cu tine vei transmite siguranta, ceea ce te va transforma intr-o femeie atragatoare si dorita. Ai grija de corpul tau optand pentru un stil de viata sanatos, o alimentatie buna si profita de momentele petrecute cu prietenii.

Nu deveni prietena lui

Atunci cand iti doresti cu ardoare sa petreci timp cu barbatul pe care il placi, ai tendinta sa faci anumite compromisuri. Niciodata insa nu trebuie sa te transformi in “umarul” pe care plange el. Daca vrei sa-l seduci, determina-l sa te priveasca ca pe o femeie, nu ca pe o amica cu care iese la bere.

Fii inaccesibila

Daca vrei sa-l cuceresti, trebuie sa-l scoti la "vanatoare". Fii inaccesibila, misterioasa. Ai grija sa nu pari o femeie disperata, care alearga dupa un barbat. Nu fii disponibila tot timpul, alege sa inchei intalnirea atunci cand el devine foarte interesat si nu renunta la iesirile cu prietenele in oras.

Fii cocheta

Orice femeie seducatoare trebuie sa fie mereu aranjata. Imbraca-te bine, pune-ti in evidenta silueta, poarta tocuri si fii sigura ca apoi vor aparea pretendentii. “Condimenteaza-ti” outfitul cu o privire seducatoare, gesturi tandre si zambete misterioase. Ai grija insa, sa nu cazi in extrema cealalta, sa te imbraci prea provocator sau chiar vulgar.

Fii multumita cu tine

Un lucru esential pentru a seduce un barbat este sa te accepti si sa te cunosti pe tine. Nu-ti pierde timpul “cercetand” cum era fosta lui iubita sau ce prieteni are pe Facebook. Acorda-i timp si descopera-l pas cu pas. Fii increzatoare in tine si vei parea atragatoare. In plus, asuma-ti si “punctele slabe”.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Tehnici de flirt: Cum sa cuceresti un barbat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x