Testul mâinilor: Află dacă te va înșela, acum!

Publicat pe 04.02.2015 la 17:03 Actualizat pe 04.02.2015 la 23:58

Îl suspectezi de infidelitate? Sau poate trăiești cu impresia că e genul de bărbat afemeiat, care merge din floare în floare? Află cât de adevărate sunt suspiciunile tale, urmărind un indiciu... la îndemână!

Îl suspectezi de infidelitate? Sau poate trăiești cu impresia că e genul de bărbat afemeiat, care merge din floare în floare? Află cât de adevărate sunt suspiciunile tale, urmărind un indiciu... la îndemână!

Se știe de câțiva ani că diferența de mărime dintre arătător și inelar este un indice al dozei de testosteron la care a fost expus embrionul. Potrivit altor cercetări, un nivel ridicat de testosteron la fetus ar determina în viața adultului un caracter mai nestatornic, mai puțin fidel.

Cercetători de la Universitățile din Oxford și Northumbria au utilizat acest indice la observarea a 1.314 britanici, bărbați și femei, și au comparat rezultatele cu cele ale unui studiu asupra comportamentului social și sexual al unui alt eșantion de 595 de nord-americani și britanici. La cele două grupuri analizate, 'am observat ceea ce pare a fi un grup de bărbați și femei mai susceptibili să fie fideli și un alt grup, mai înclinat să zboare din floare în floare', spune Rafael Wlodarski, psiholog la Universitatea din Oxford, autor al studiului apărut în revista britanică Biology Letters.

Potrivit studiului, proporția bărbaților înclinați să fie nestatornici ar fi de 57% (43% susceptibili să fie fideli), față de 47% dintre femei înclinate spre nestatornicie (53% spre fidelitate).

Astfel, cu cât diferența dintre arătător și inelar este mai mare, cu atât există o probabilitate mai ridicată de infidelitate la el.

sursă: agerpres.ro

În articolul

Testul mâinilor: Află dacă te va înșela, acum!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x