Tipologia femeii cu care nu faci cuplu bun

Publicat pe 14.04.2011 la 21:12 Actualizat pe 14.04.2011 la 21:22

Cu siguranta ca ai avut parte de o multime de femei cu care nu erai compatibil. Insa cum iti poti da seama, fara sa pierzi prea mult din timpul tau, daca este ea aleasa sau doar inca una care incearca sa te prinda in mreje? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii cu ochii in patru si daca intalnesti o femeie care face parte din tipologiile urmatoare, sa fugi mancand pamantul.

Femeile se impart, vorba unui banc, in doua categorii: "doamne" si "Doamne-fereste!". Iar cercetatorii britanici au gasit de cuviinta sa imparta categoria "Doamne-fereste!" in mai multe subcategorii si sa le faca, vorba'ceea, de ras, publicandu-si concluziile. Astfel, spre o cat mai buna informare a ambelor sexe, iata portretul-robot al femeilor de care fug barbatii.



Figuranta

Nu, nu e vorba despre fitele si talentele de Bamboo, ci mai degraba despre femeile a caror incredere in sine depaseste, adesea, cota de suportabilitate a interlocutorilor. O astfel de femeie vorbeste despre tot si toate, are o parere despre orice si mult curaj in a si-o sustine. Oricat de incitant poate fi sa ai alaturi o partenera charismatica, energica si sigura pe sine, prezenta ei poate deveni obositoare si stresanta pana la cota de avarie. "Figuranta va face tot posibilul sa-ti scoata in evidenta slabiciunile sau greselile de rationament si sa dea cu tine de pamant doar pentru a se scoate pe ea in evidenta", avertizeaza expertii citati de site-ul ivillage.com.



Materialista

Nu e un secret ca pentru a cuceri o femeie trebuie sa-ti pui la bataie trupul, sufletul si puterea de cumparare. Insa unele doamne si domnisoare nu se multumesc cu flori, bomboane, un week-end la munte sau o esarfa de matase. "Cand simti ca femeia se asteapta sa platesti pentru tot, incearca sa te retragi cat mai ai timp - si bani. Cum spune un vechi proverb, fericirea nu se poate cumpara iar daca o femeie e de alta parere inseamna ca nu merita sa-ti pierzi vremea cu ea".



Don'soara "Stie tot"

Oricate calitati ar avea o femeie, toate-s degeaba daca nu e in stare sa accepte alte pareri decat cele proprii. "Cel mai mare dusman al acestor femei este orgoliul. Ele cred mereu ca au dreptate, nu accepta sfaturi si nu reusesc sa aiba pic de intelegere fata de ceilalti. Iar daca insisti sa li te-mpotrivesti, chiar ca ai bagat-o pe maneca! tot ce vei reusi va fi sa-ti distrugi complet ziua sau poate chiar viata".



Obsedata

Isi suna iubitul sau sotul (sau pe amandoi) de 10 ori pe zi. Isi implanteaza nevoile si dorintele pe toate filele agendei lui zilnice. Are mereu nevoie sa-i comunice ceva, sa i se planga de ceva, sa ii ceara ceva sau, pur si simplu, sa-l intrebe ce-a mai facut in cele 10 minute scurse de la ultima conversatie. "Obsedata nu va inceta niciodata sa verifice daca mai esti alaturi de ea, daca esti atent la ce spune, daca nu cumva ai uitat ca exista si ea pe planeta. Isi va transfera toata nesiguranta ei, toate grijile legate de viata, in general, si de relatia voastra, in mod special. Astfel de femei pot epuiza nervos orice fiinta normala".



Neconsolata

"Cunosti o femeie frumoasa care-ti face o prima impresie de nota 10. Cedezi in fata atractiei, speri in dragostea la prima vedere si dai startul unei relatii fara sa stii nimic despre trecutul recent al acelei femei. Se intampla adesea sa afli ca esti doar mantaua de vreme rea, esti solutia temporara care s-o consoleze dupa o despartire recenta", spun expertii citati de Shine. Astfel de femei isi doresc sa aiba pe cineva alaturi dar nu sunt, de fapt, pregatite pentru o relatie. Start ratat!

Citeste si Jurnalul

FOTO: thisisyourconscience.com

În articolul

Tipologia femeii cu care nu faci cuplu bun

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x