Top 5 lucruri stupide facute de barbati, pentru a impresiona femeile

Publicat pe 30.09.2010 la 16:18 Actualizat pe 30.09.2010 la 16:39

Inca de pe vremea lui Adam si a Evei, cu marul de rigoare, barbatii fac tot felul de acte mai mult sau mai putin normale - in dorinta de a impresiona femeia de langa ei.

Hai sa vedem impreuna care ar fi cele mai stanjenitoare lucruri pe care un barbat le face in lupta disperata pentru cucerirea sexului frumos.

1. Bautul in exces.

Sigur, capeti un plus de incredere cand ai luat ceva la bord, insa daca nu esti atent si depasesti limita atunci va fi foarte usor sa strici ceea ce ai construit daca vei fi vazut in genunchi sau scos de brate de catre bodyguarzi afara.

2. Purtatul hainelor fara maneci.

Adica cele care pun in evidenta, chipurile, muschii. Foarte putini femei cauta doar asa ceva, asa ca daca nu te poti stapani sa-ti arati muschii, neavand altceva mai important de aratat, du-te mai degraba la plaja. Alaturi de alti oameni, in oras, poarta haine cu maneca.

3. Mintitul.

Sigur, si barbatii si femeile arunca mici minciuni, de genul celor legate de numarul partenerilor sexuali din trecut, insa atunci cand te arunci cu un lucru neadevarat, invata sa-l stapanesti, sa-l controlezi in orice moment. Sterge urmele prin care ai putea fi descoperit. Si nu te arunca la minciuni imposibil de acoperit.

4. Mersul la evenimente care nu-ti plac.

Orice barbat (da, orice barbat) a facut macar o data in viata un compromis pentru partenera lui, de a merge fie la un film la care nu a vrut, fie la o expozitie la care stia ca nu va intelege nimic, fie intr-un loc in care nu avea nici cel mai mic chef. Ce e de facut: spune-i clar ca nu esti pasionat si ca nu inseamna deloc ca n-o iubesti daca nu va potriviti 100% la gusturi.

5. Tunarea masinilor.

Trei eleroane, doua extraseturi de faruri, trei tipuri de vopsea - te recunosti? Daca nu, inca stai bine, daca da, raspunde clar: cate femei ai cucerit cu masina ta intoarsa peste cap in mod kitchos?


Citeste si Antena 1!
Foto: fineartamerica.com

În articolul

Top 5 lucruri stupide facute de barbati, pentru a impresiona femeile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Detalii neştiute despre Metrorex. Cum funcţionează metrourile şi ce incidente au întâlnit, de-a lungul timpului, angajaţii: "Responsabilitatea este foarte mare"
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x