Tot ce trebuie sa stii inainte de o partida de sex in trei

Publicat pe 18.02.2013 la 21:54 Actualizat pe 18.02.2013 la 23:01

Inainte de a accepta sa faci sex in trei, trebuie sa iei in considerare cateva lucruri. Cum te va afecta aceasta experienta? Exista riscul de a te indragosti? Daca ii vei vedea in fiecare zi, nu va fi inconfortabil pentru voi? Este ok sa iti inviti prietenii la o partida de sex in trei?

1. O partida de sex in trei poate fi o forma de a-i arata cat il iubesti sau un mod de a-i demonstra ca esti o femeie fatala in pat si nu ti-e frica sa experimentezi. Asta nu inseamna ca atunci cand o sa il vezi sarutandu-se cu cealalta, chiar sub ochii tai, nu vei fi geloasa. O astfel de curiozitate sexuala te va impinge la o reactie nedorita si poate sa va distruga relatia.

2. Cand nu esti intr-o relatie serioasa si nici nu vrei sa te indragostesti, o astfel de experienta poate fi distractiva. Fie ca esti tu cu inca o fata si un barbat sau cu doi barbati, te vei simti bine atat timp cat faci asta fara sa fii constransa de nimeni si de nimic si cat timp stii ca nu exista riscul de a te indragosti. Pe de alta parte, daca nu ii cunosti foarte bine, gandeste-te de doua ori inainte de a pleca acasa cu ei.

3. In cel mai bun caz, partenerii tai de joaca pot fi sexy si frumosi. In majoritatea cazurilor, unul este fierbinte, altul mai putin sau deloc. Ce faci atunci? Daca nu te poti distra cu amandoi, retrage-te la timp. Cu cat vei lasa lucrurile sa isi urmeze cursul normal, cu atat te vei simti mai prost. Mai mult ca sigur, unul din ei isi va da seama si se va simti umilit - fara rost.

4. Niciodata nu accepta o partida de sex in trei cu gandul ca asa il vei cuceri pe cel de care esti indragostita. Mai mult ca sigur el cauta doar o distractie in plus in afara de prietena sa stabila, fata de care are sentimente sau cel putin de care nu e dispus sa se desparta pentru o fata frumoasa. In final, doar tu vei suferi.

5. Nu-ti invita prietena la o partida de sex in trei. Daca pana in acel moment nu s-a intamplat nimic intim intre voi, trecerea va fi inconfortabila pentru amandoua. Daca al treilea jucator este prietenul uneia dintre voi o sa va treziti a doua zi ca cealalta s-a indragostit de el sau el de ea. Doar va puneti in pericol prietenia.

foto: cw.com

În articolul

Tot ce trebuie sa stii inainte de o partida de sex in trei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x