3 ingrediente, 3 ceaiuri pentru slăbit. Scapă de kilogramele nedorite cu cele mai naturale metode
Publicat pe 26.10.2016 la 09:00 Actualizat pe 26.10.2016 la 14:24
Patrunjelul, crusinul si ghimbirul sunt ingredientele minune ce te vor scapa de kilogramele in plus
Ceaiurile au multiple proprietăți ce te pot ajuta să pierzi în greutate, însă, cu condiția de a urma, de asemenea, o diectă adecvată. Anumite ceaiuri au „recunoscut” efectul de ardere a grăsimilor și sunt buni aliați atunci când dorești să slăbești. Nu ai nevoie să consumi ceaiuri sofisticate sau extrem de scumpe. Așadar, iată 3 tipuri ceaiuri pentru slăbit:
Ceaiul de pătrunjel
Pătrunjelul este, deja, destul de cunoscut când vine vorba de tratarea problemelor urinare, a bolilor de rinichi, în tratarea răcelilor, în sănătatea inimii și în întărirea oaselor. Da! Pătrunjelul are o sumedenie de indicații terapeutice și acest fapt se datorează complexului natural de vitamine și provitamine, calciu, fier, calciu, magneziu, potasiu, fosfor și clorofilă.
Ceaiul de pătrunjel este bun pentru funcționarea glandei tiroide,previne boli degenerative (spre exemplu cancerul, afecțiunile cerebrale, boala Parkinson) și este minunat pentru o digerare ușoară. Ce nu știau mulți dintre noi este faptul că această plantă este un adevărat miracol în arderea grăsimilor. Așa este! Un ideal aliat în eliminarea surprusului de kilograme în doar câteva zile...
Modul de prepararea al ceaiului nu este complicat. Într-un litru de apă fiartă se adaugă 5 linguri de pătrunjel tocat și se lasă aproximativ jumătate de oră. Ceaiul se poate bea în orice moment al zilei.
Ceaiul de crușin
Crușinul este un arbust ce crește în păduri sau pe malul râurilor. Proprietățile ceaiului de crușin sunt cunoscute de ani de zile și asta deoarece scoarța arbustului este bogată în flavonoide și săruri minerale, antioxidanți naturali. Este un tratament natural eficient, cu un puternic efect laxativ (de aceea trebuie consumat cu precauție), activează și reglează digestia, cu efect în tratarea cancerului de sân și de plămâni. Deși are numeroase proprietăți benefice, este contraindicat persoanelor cu obstrucție intestinală, boala Crohn, colită ulceroasă, apendicită, hemoroizi, femeilor insarcinate și copiilor. Cu toate aceste proprietâți, ceaiul de crușin ajută să scapi de kilogramele în plus.
Mod de preparare recomandat este infuzia. Este bine de reținut că în dietele de slăbire, ceaiurie de consumă neîndulcite. Este bine ca pentru început, să consumi câte o cană de ceai pe zi pentru a observa dacă ai o eventuală intoleranță. Dacă totul este în regulă, bea între două și trei căni pe zi.
Ceaiul de ghimbir
În cazul ceaiului de ghimbir, este recomandată consumarea de rădăcină și nu pliculețele cu prafuri. Aceasta este bogată în uleiuri esențiale, potasiu, zinc, calciu, magneziu și cupru. Ceaiul de ghimbir dispune de efecte benefice: combate disconfortul digestiv, întărește sistemul imunitar, tratează răcelile, este excelent pentru o bună circulație, reduce nivelul de stres și crampele menstruale. De asemenea, se pare că substanțele acestei plante ajută corpul în arderea grăsimilor, deci este un bun „prieten” ce te poate scăpa de kilogramele nedorite.
Modul de preparare este unul simplu. Într-un litru de apă fiartă se adaugă o bucată de rădăcină răzuită și se lasă în continuare la fiert timp de un minut. Se stinge focul și amestecul se lasă acoperit pentru 30 de minute. Se strecoară și se consumă atunci când dorești.
Nu uita că pentru o dietă ca la carte, ceaiurile se consumă neîndulcite.
- ceaiuri
- ardere a grasimilor
- ceaiuri pentru slabit
- ceai de patrunjel
- ceai de crusin
- ceai de ghimbir
- intarirea oaselor
- indicatii terapeutice
- tratarea problemelor urinare
- tratarea racelilor
- digerare usoara
- regleaza digestiea
- tratarea cancerului de san
- tratarea cancerului de plamani
- tratament natural
- intareste sistemul imunitar
- scapa de kilogramele nedorite
- reduce nivelul de stres