3 ingrediente, 3 ceaiuri pentru slăbit. Scapă de kilogramele nedorite cu cele mai naturale metode

Publicat pe 26.10.2016 la 09:00 Actualizat pe 26.10.2016 la 14:24

Patrunjelul, crusinul si ghimbirul sunt ingredientele minune ce te vor scapa de kilogramele in plus

hepta.ro

Ceaiurile au multiple proprietăți ce te pot ajuta să pierzi în greutate, însă, cu condiția de a urma, de asemenea, o diectă adecvată. Anumite ceaiuri au „recunoscut” efectul de ardere a grăsimilor și sunt buni aliați atunci când dorești să slăbești. Nu ai nevoie să consumi ceaiuri sofisticate sau extrem de scumpe. Așadar, iată 3 tipuri ceaiuri pentru slăbit:

Ceaiul de pătrunjel

Patrunjel beneficii si proprietati

Pătrunjelul este, deja, destul de cunoscut când vine vorba de tratarea problemelor urinare, a bolilor de rinichi, în tratarea răcelilor, în sănătatea inimii și în întărirea oaselor. Da! Pătrunjelul are o sumedenie de indicații terapeutice și acest fapt se datorează complexului natural de vitamine și provitamine, calciu, fier, calciu, magneziu, potasiu, fosfor și clorofilă.

Ceaiul de pătrunjel este bun pentru funcționarea glandei tiroide,previne boli degenerative (spre exemplu cancerul, afecțiunile cerebrale, boala Parkinson) și este minunat pentru o digerare ușoară. Ce nu știau mulți dintre noi este faptul că această plantă este un adevărat miracol în arderea grăsimilor. Așa este! Un ideal aliat în eliminarea surprusului de kilograme în doar câteva zile...

Modul de prepararea al ceaiului nu este complicat. Într-un litru de apă fiartă se adaugă 5 linguri de pătrunjel tocat și se lasă aproximativ jumătate de oră. Ceaiul se poate bea în orice moment al zilei.

Ceaiul de crușin

Crușinul este un arbust ce crește în păduri sau pe malul râurilor. Proprietățile ceaiului de crușin sunt cunoscute de ani de zile și asta deoarece scoarța arbustului este bogată în flavonoide și săruri minerale, antioxidanți naturali. Este un tratament natural eficient, cu un puternic efect laxativ (de aceea trebuie consumat cu precauție), activează și reglează digestia, cu efect în tratarea cancerului de sân și de plămâni. Deși are numeroase proprietăți benefice, este contraindicat persoanelor cu obstrucție intestinală, boala Crohn, colită ulceroasă, apendicită, hemoroizi, femeilor insarcinate și copiilor. Cu toate aceste proprietâți, ceaiul de crușin ajută să scapi de kilogramele în plus.

Mod de preparare recomandat este infuzia. Este bine de reținut că în dietele de slăbire, ceaiurie de consumă neîndulcite. Este bine ca pentru început, să consumi câte o cană de ceai pe zi pentru a observa dacă ai o eventuală intoleranță. Dacă totul este în regulă, bea între două și trei căni pe zi.

Ceaiul de ghimbir

În cazul ceaiului de ghimbir, este recomandată consumarea de rădăcină și nu pliculețele cu prafuri. Aceasta este bogată în uleiuri esențiale, potasiu, zinc, calciu, magneziu și cupru. Ceaiul de ghimbir dispune de efecte benefice: combate disconfortul digestiv, întărește sistemul imunitar, tratează răcelile, este excelent pentru o bună circulație, reduce nivelul de stres și crampele menstruale. De asemenea, se pare că substanțele acestei plante ajută corpul în arderea grăsimilor, deci este un bun „prieten” ce te poate scăpa de kilogramele nedorite.

Modul de preparare este unul simplu. Într-un litru de apă fiartă se adaugă o bucată de rădăcină răzuită și se lasă în continuare la fiert timp de un minut. Se stinge focul și amestecul se lasă acoperit pentru 30 de minute. Se strecoară și se consumă atunci când dorești.

Nu uita că pentru o dietă ca la carte, ceaiurile se consumă neîndulcite.

În articolul

3 ingrediente, 3 ceaiuri pentru slăbit. Scapă de kilogramele nedorite cu cele mai naturale metode

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x