4 activități cool de alungat plictiseala vara aceasta

Publicat pe 27.06.2018 la 11:12 Actualizat pe 27.06.2018 la 11:15

Dacă mai ai încă de așteptat până când pleci la mare și te-ai săturat deja de plimbările prin parc, iată o listă utilă de câteva activități cool, pe care să le testezi alături de prietenii tăi vara aceasta.

Vacanța de vară abia a început, așa că ne pregătim pentru trei luni de soare, distracție și libertate alături de cei mai buni prieteni ai noștri. Dacă în urmă cu o lună abia așteptai să intri în vacanță, după câteva săptămâni de trezit la amiază și jucat pe computer sau uitat la seriale este aproape imposibil să nu fii puțin plictisit și dornic de aventuri interesante.

Dacă mai ai încă de așteptat până când pleci la mare și te-ai săturat deja de plimbările prin parc, iată o listă utilă de câteva activități cool, pe care să le testezi alături de prietenii tăi vara aceasta:

Sporturi extreme la îndemâna oricui

Nu e nevoie să sari cu parapanta pentru a simți adrenalina unui sport extrem. Dacă știi deja să mergi pe bicicletă, pe role sau să te dai cu skateboard-ul, poți trece la etapa următoare, aceea de a învăța câteva scheme care să îi facă pe toți cei din parc să se uite cu admirație și un strop de invidie la tine. Ideal ar fi să înveți de la un profesionist, însă poți începe și cu câteva mișcări mai ușoare pe care să le stăpânești, apoi pornind de la acestea să diversifici. Ai însă mare grijă să nu te rănești. Astfel de echipamente de protecție sunt obligatorii atunci când înveți să faci scheme pe role, skateboard sau bicicletă și nu ar trebui să ieși fără ele, mai ales dacă nu vrei să îți petreci vacanța de vară accidentat.

O zi la piscină cu prietenii

Antrenează-te pentru zilele la mare, mergând la una dintre piscinele din oraș sau la un ștrand. Ia-ți gașca de prieteni și răcoriți-vă în apă în zilele caniculare. Nu uita să pui în geantă o minge de plajă sau pachetul de cărți de joc. De asemenea, ideal ar fi să stai la soare doar la orele dimineții și după-amiaza, însă, dacă nu reziști tentației de a-ți petrece ziua în apă, atunci ai grijă să folosești o loțiune de soare cu factor SPF mare și să te protejezi de insolație cu ajutorul unei pălării sau șepci.

Drumeție cu bicicleta prin afara orașului

Pe înserat, când se lasă răcoarea, o modalitate excelentă de a schimba puțin peisajul urban și de a scăpa de plictiseală este să îți iei bicicleta și să dai o tură prin afara orașului. O drumeție cu bicicleta este întotdeauna mai distractivă cu toată gașca, însă asta nu înseamnă că nu poți pleca la plimbare și singur. Secretul este să nu te grăbești, să faci opriri pentru a fotografia apusul acela superb, pentru a te răcori cu un suc sau cu o înghețată sau pentru a te bucura de peisaj.

Festivalurile cu muzică și distracție

Vara aceasta nu putem spune că ducem lipsă de festivaluri de muzică la care să mergem. Indiferent de ce gen muzical preferi, sigur găsești un eveniment pe placul tău: de la cele cu muzică electronică sau tehno, la cele în care sunt invitați artiști pop, rock sau indie. Biletele sunt întotdeauna mai ieftine dacă le cumperi cu câteva luni în avans, însă, dacă nu ai apucat încă să le iei, poți căuta pe grupurile destinate evenimentului pe rețelele de socializare să vezi dacă nu este cineva care să își vândă biletul la un preț mai mic.

Tu ce planuri ai vara aceasta? Cum alungi plictiseala în zilele toride?

Sursă foto: Shutterstock/Copyright: g-stockstudio

În articolul

4 activități cool de alungat plictiseala vara aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x