4 trucuri UTILE pentru ca prăjiturile tale să iasă mereu PERFECTE!

Publicat pe 07.01.2015 la 12:44 Actualizat pe 07.01.2015 la 15:32

Se întâmplă mai mereu să greșim câte o rețetă de prăjituri, deși am respectat întocmai pașii

Pinterest

Se întâmplă mai mereu să greșim câte o rețetă de prăjituri, deși am respectat întocmai pașii. Motivele sunt multe, dar dacă vom urma trucurile de mai jos, cu siguranță nu vom mai avea parte de tăvi pline, aruncate la coșul de gunoi.

1. Evitați să folosiți ouăle reci - Desigur, cunoașteți deja că untul trebuie să se afle la temperatura camerei, dar este la fel de important pentru ouă, altfel amestecul nu se va omogeniza suficient. Dacă sunteți în criză de timp, adăugați la microunde untul pentru câteva secunde și încălziți ouăle într-un bol cu apă caldă, timp de 10-15 minute.

2. Măsurați cantitatea de făină - Puneți cu lingura cantitatea de făină într-un recipient de măsurat, apoi înlăturați excesul cu ajutorul unui cuțit. Nu luați făina direct din pungă, cu măsurătoarea. Făina va deveni compactă și vei folosi o cantitate mai mare decât cea necesară.

3. Folosește o pensulă pentru a unge cu unt tăvile - Vei acoperi o suprafață mai mare și nu vei încărca zona cu grăsime. Treceți pensula peste tavă sau hârtia de copt.

4. Poziționați tava în centrul cuptorului - Nu ar trebui să atingă niciunul dintre pereții cuptorului. Dacă acesta nu este suficient de lat pentru a putea așeza două tăvi, încearcă să le pui compartimentat, pe câte un raft pentru a permite aerului să circule.

În articolul

4 trucuri UTILE pentru ca prăjiturile tale să iasă mereu PERFECTE!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp