5 cadouri pe care copiii isi doresc sa le primeasca

Publicat pe 29.03.2019 la 12:02 Actualizat pe 29.03.2019 la 12:05

Pentru a face alegerea corespunzatoare, tine cont de varsta copilului. In functie de acest criteriu poti opta pentru jucarii de plus, puzzle-uri, jocuri de constructie, jucarii interactive si lista poate continua!

Cu totii am simtit pe propria piele emotia despachetarii unui cadou. Suntem entuziasmati, curiosi si chiar nerabdatori sa descoperim ce anume se afla in cutia frumos ambalata. Toate aceste trairi pot fi, insa, estompate la primirea unui dar nepotrivit, asa cum pot fi alimentate de cadoul pe care ti-l doreai de mult.

Alegerea unui dar potrivit este, deci, una foarte dificila, mai ales daca acesta ii este destinat unui copil. Capriciile micutilor pot fi, totusi, luate prin surprindere tinand cont de cateva mici secrete.

Noi am aflat ce isi doresc micutii si iti propunem cele mai interesante 5 idei de cadouri pe care orice copil si-ar dori sa le primeasca!

Accesorii cool pentru scoala

Princhindelul tau se trezeste cu dificultate in diminetile in care trebuie sa mearga la gradinita sau la scoala? Ce-ar fi sa-l convingi prin oferirea unui cadou practic si totusi foarte cool: un ghiozdan cu personajele sale preferate din desenele animate! Cu siguranta ca va fi foarte incantat atunci cand eroii sai favoriti il vor insoti la cursuri si, mai mult decat atat, prietenii sai il vor aprecia pentru ca poarta un accesoriu atat de cool! Poti regasi o diversitate de ghiozdane fete si baieti in magazinele de specialitate, la preturi foarte avantajoase.

Un animalut de companie

Majoritatea copiilor iubesc animalutele si le considera prieteni de joaca foarte distractivi. Daca stii ca si micutul tau isi doreste un astfel de amic jucaus, fa o vizita in cel mai apropiat pet-shop. Un caine, o pisica, un iepuras, un papagal sau poate chiar si un animalut de companie mai special (de exemplu, un arici sau o broasca testoasa) ar putea fi cadoul ideal pentru orice copil care iubeste animalele. Pentru a face o alegere potrivita, tine cont de cateva criterii, precum: varsta copilului, timpul disponibil pentru ingrijirea animalutului, bugetul familiei etc.

Gadgeturi pentru copii

Intr-o lume care devine din ce in ce mai tehnologizata, nu este de mirare ca atat cei mari cat si cei mici sunt atrasi de gadgeturile ultra-moderne. Tabletele, telefoanele smart si alte tipuri de produse din categoria wearables sunt acum prezente in rutina zilnica a adultilor si a micutilor. Daca vrei ca cel mic sa tina pasul cu noile tehnologii, alege gadegeturi ce pot fi utilizate in principal in scop educational, mai degraba decat recreativ. Alege, de exemplu, drone care il vor ajuta pe copil sa capteze imagini video fascinante, ceasuri smart pentru monitorizarea activitatilor sportive sau, pentru copiii foarte mici, diverse jucarii interactive.

Lectii de dans

Dansul este o alta forma de exprimare pe care cei mici o prefera, deoarece implica si o componenta distractiva. Pentru a-ti surprinde prichindelul, ofera-i in dar un abonament la cursuri de dans. Fie ca este vorba despre dansuri latino, popular, de societate, dans sportiv sau streetdance, acest tip de activitate fizica are o multime de beneficii pentru dezvoltarea copiilor. Deci, ce mai astepti? Cauta cea mai apropiata sala de cursuri de dans si inscrie-ti micutul!

Jucarii interesante

Atunci cand vine vorba despre alegerea cadourilor perfecte pentru copii, nu poti da gres alegand jucariile. Indiferent de tipul lor, acestia ii acapareaza pe cei mici, stimulandu-le pofta de joaca si dorinta de a descoperi.

Pentru a face alegerea corespunzatoare, tine cont de varsta copilului. In functie de acest criteriu poti opta pentru jucarii de plus, puzzle-uri, jocuri de constructie, jucarii interactive si lista poate continua!


În articolul

5 cadouri pe care copiii isi doresc sa le primeasca

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x