5 destinații pentru o vacanță de vară reușită

Publicat pe 02.04.2018 la 12:41 Actualizat pe 18.11.2019 la 20:02

Dacă nu știi exact unde vrei să-ți petreci vacanța anul acesta, noi îți sărim în ajutor cu câteva sugestii.

Dacă toată iarna ai muncit și ai strâns bani pentru o viitoare călătorie, vara e timpul să te destinzi și să uiți de griji. E ceva în aer care te face să vrei să evadezi cât mai departe, de preferat pe un șezlong de pe o plajă exotică, sorbind tacticos dintr-un cocktail. Iar dacă nu știi exact unde vrei să-ți petreci vacanța anul acesta, noi îți sărim în ajutor cu câteva sugestii.

Turcia

Turcia este o țară exotică dar modernă, unde stilul european se îmbină cu cel oriental într-o explozie de culoare și căldură, care te va primi cu brațele deschise imediat ce pui piciorul acolo. Iar dacă te grăbești și alegi una dintre ofertele de early booking Turcia, vei obține și un preț accesibil. Așa că ia-ți persoana dragă de mână și descoperiți împreună tot ce are această minunată țară de oferit. Bucurați-vă împreună de mâncarea tradițională, de plajele cu nisip fin și nu vă temeți să vă târguiți în Marele Bazar.

Mauritius

De-a lungul anilor, turiștii au evitat această insulă africană în favoarea celor mai cunoscute, precum Seychelles sau Maldive. Acest lucru este pe cale să se schimbe însă, datorită faptului că a devenit mult mai ușor să ajungi pe insulă. Te vei bucura de imaginile încântătoare pe care ți le oferă laguna și te poți simți ca un rege sau o regină într-unul din hotelurile de lux de pe această insulă. În plus, te vei delecta și cu pește și fructe de mare proaspete de la restaurantul La Pointe, care gătește totul pe cărbuni de nucă de cocos.

Irlanda

Dacă îți căutai o destinație ceva mai apropiată, Irlanda, sau Insula de Smarald, este locul perfect pentru tine. Avem și o veste bună pentru iubitorii de artă medievală. Îți poți rezerva o cameră în Conacul Adare, un hotel aflat într-un vechi castel medieval. Te poți bucura de un joc de golf și de o zi de relaxare în spa-ul La Mer, primul de acest tip din Insulele Britanice. În plus, e bine știut că cel mai bun whisky se bea în Irlanda.

Cascadele de pe Iguazu

Aflate la granița Argentinei cu Brazilia, Cascadele de pe Iguazu mai sunt cunoscute și ca locul unde pământul întâlnește cerul. Aflate în Patrimoniul UNESCO, mărețele cascade îți vor oferi un spectacol de neuitat. De departe cea mai spectaculoasă porțiune a cascadei este Garganta del Diablo, o formațiune care seamănă cu un “U”, înaltă de 83 de metri și întinzându-se pe o suprafață de 700 de metri.

Bangkok

Dacă vizitezi Asia treci și prin Bangkok. Capitala Thailandei este un oraș imens, agitat și plin de viață, iar ca orice capitală, Bangkok-ul nu doarme niciodată. Poți vizita templele budiste, îți poți face cumpărăturile în Piața Chatuchak sau te poți bucura de o plimbare cu barca. În plus, orașul se laudă și cu câteva restaurante Michelin, asta în cazul în care ai chef de o sesiune de fine dining.

Sursa foto: www.pexels.com

În articolul

5 destinații pentru o vacanță de vară reușită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x