5 idei inedite pentru aniversarea copilului acasă

Publicat pe 05.03.2019 la 17:01 Actualizat pe 05.03.2019 la 17:29

Aniversarea micuțului tău este un prilej de bucurie, dar poate fi și un motiv de stres, pentru că vrei ca totul să iasă perfect și copiii să se simtă cât mai bine. Din fericire, există multe idei potrivite pentru petrecerea copilului, mai ales dacă alegi cea mai avantajoasă variantă și-l vei serba pe pitic la el acasă.

Aniversarea micuțului tău este un prilej de bucurie, dar poate fi și un motiv de stres, pentru că vrei ca totul să iasă perfect și copiii să se simtă cât mai bine. Din fericire, există multe idei potrivite pentru petrecerea copilului, mai ales dacă alegi cea mai avantajoasă variantă și-l vei serba pe pitic la el acasă.

Indiferent dacă vorbim de o petrecere aniversară pentru un copil de 3 ani sau pentru unul de 11 ani, o soluție foarte bună este să-l sărbătorești acasă. În acest fel te va costa mai puțin, va fi mai ușor să-l supraveghezi pe el și pe prietenii lui și te poți implica în organizarea evenimentului mai mult decât ai face-o în cazul unei petreceri la un loc de joacă special.

Meniul îl poți concepe chiar tu sau poți cere ajutor de la o firmă de catering, iar încăperea sau întreaga casă o poți decora foarte frumos, cu baloane și alte accesorii. Poți chiar să folosești baloane în formă de cifre pentru a decora camera și a marca frumoasa vârstă pe care o împlinește copilul tău. Găsești aici baloane în formă de cifre.

Iată mai jos 5 idei deosebite, din care te poți inspira pentru aniversarea puștiului:

1.Petrecerea tematică

O idee care îi va încânta cu siguranță pe copii este stabilirea unei anumite teme pentru petrece. Spre exemplu, tema poate fi prințesele din filmele lui Disney sau pirații, dacă e o petrecere unde sunt invitați mai mult băieței. Poate fi o temă legată de un singur film – cum este „Frozen”, iar copiii să fie costumați precum personajele din acest desen animat. La o petrecere tematică, toți copiii trebuie să vină deghizați în diferite personaje, iar camera să fie decorată atent, pentru a se integra cât mai bine în atmosfera pe care ți-o dorești. Nu uita să-i anunți din timp pe copii cum trebuie să vină costumați!

2. Petrecerea cu un personaj din povești

În loc de un simplu animator, poți chema la petrecerea pe care o organizezi acasă o persoană care să vină costumată în personajul preferat al copilului tău. Ideea va fi cu siguranță îndrăgită și de ceilalți copii, mai ales dacă sunt mai micuți. Astfel, vor avea ocazia să se joace și să facă poze cu eroul lor preferat – Spiderman, Batman sau cu Hannah Montana.

3. Petrecerea pentru prințese

Dacă trebuie să organizezi petrecerea fetiței tale, o soluție foarte simplă și inspirată este că chemi o animatoare care să le răsfețe ca pe niște prințese. Se vor juca împreună, dar vor avea și alte activități, care le vor încânta pe fete: să fie pictate pe față cu diferite modele, să-și împletească sau să-și coloreze părul cu produse cosmetice speciale, să-și facă unghiile.

4. Petrecerea cu pizza

Copiii vor adora o petrecere unde se va servi pizza, mai ales dacă de obicei părinții îi țin departe de preparatele fast-food. La petrecere însă, cu pizza nu poți da greș: sigur vei găsi un sortiment care să fie pe placul chiar și celui mai mofturos copil. Ai grijă însă să-i întrebi pe părinți dacă nu cumva copilul lor este alergic la anumite alimente. Dacă un musafir are nevoie de un regim special, atunci vei găsi cu siguranță și un sortiment de pizza potrivit, cum ar fi cel cu blat care nu conține gluten. Trebuie doar să te interesezi și să faci din timp comanda la pizzerie. Totuși, dacă unor copii nu le place pizza, le poți oferi câteva sandvișuri cu diferite brânzeturi sau mezeluri și legume.

5. Petrecerea cu clovni sau magicieni

Poți chema un clovn sau chiar un magician la tine acasă. Copiii vor fi încântați să vadă diferite scamatorii și să participe la trucurile magicianului, poate chiar să învețe de la el câteva șmecherii, astfel încât să-i poată distra apoi și pe prietenii lor. Desigur, la fel ca în cazul animatorilor, și magicienii sau clovnii trebuie angajați din timp, ca să nu ai surpriza că nu vei mai găsi pe nimeni disponibil cu câteva zile înainte de petrecere.

Acestea sunt doar câteva sugestii pentru a sărbători acasă ziua copilului tău. Gândește-te ce idee s-ar potrivi mai bine cu temperamentul micuțului și alege cea mai bună variantă. Nu în ultimul rând, pune-ți în valoare imaginația și vino cu alte propuneri de petreceri aniversare pentru copii!

În articolul

5 idei inedite pentru aniversarea copilului acasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x