5 Idei pentru organizarea eficienta a unui dressing

Publicat pe 04.03.2019 la 12:59 Actualizat pe 04.03.2019 la 13:17

O camera destinata hainelor si accesoriilor este visul multor femei. Insa probabil ca putine dintre ele se mai gandesc la cum ar fi bine sa organizeze cat mai eficient acest spatiu.

O camera destinata hainelor si accesoriilor este visul multor femei. Insa probabil ca putine dintre ele se mai gandesc la cum ar fi bine sa organizeze cat mai eficient acest spatiu.

Un dressing este o modalitate excelenta de a-ti pastra in cele mai bune conditii hainele si accesoriile, dar este important ca acestea sa fie asezate in locurile potrivite, pe categorii, pentru a gasi usor ceea ce cauti si pentru ca in final sa economisesti timp.
Daca hainele tale sunt ordonate eficient, vei avea mai mult timp sa te gandesti la cum poti asorta tinutele si accesoriile si vei putea sa le observi mai usor. De cate ori nu ti s-a intamplat sa uiti de anumite obiecte, doar pentru ca nu se afla la vedere?

Amenajarea dressingului depinde de forma si limita de spatiu a acestuia, asa ca iti oferim cateva sfaturi utile pentru a gasi cele mai bune solutii.

Avantajele unui dressing

Dintre avantajele amenajarii unui dressing in locuinta, de mentionat sunt:

Rafturi deschise

A-ti așeza hainele, incaltamintea si accesoriile la vedere, pe rafturi deschise este un trend pe care il vei vedea inclusiv in locuintele luxoase ale vedetelor de la Hollywood. Astfel, mobila pentru dressing trebuie sa fie compartimentata cat mai bine, deci alege-o in primul rand in functie de utilitate. Dar daca dressing-ul tau are fereastra, este de preferat sa optezi pentru etajere inchise, care iti protejează hainele de praf, dar si de efectele razelor soarelui, care pot decolora unele materiale expuse.

Culori luminoase

Orice incapere pare mai spatioasa cand o decorezi cu culori deschise. Pentru a crea impresia de spatiu larg intr-un dressing mic, culorile luminoase pentru pereti, podea si finisajul mobilierului sunt cea mai buna alegere.

Efectul oglinzilor

Oglinzile nu trebuie sa lipseasca dintr-un dressing trendy. Pe langa faptul ca ai nevoie de ele cand vrei sa probezi haine sau accesorii, acestea au rolul de a lumina incaperea si de a crea efectul dublarii spatiului. Cu cat pozitionezi oglinizile mai eficient, cu atat vei avea un dessing mai atractiv.

Accesoriile-suport

Separatoarele pentru rafturi sau cutii pentru depozitare, umerasele “inteligente”, suporturile pentru pantofi cu diferite niveluri de inaltime - toate acestea ar trebui sa aiba loc in dressing, pentru ca pot fi de mare ajutor.

Un lucru e cert: nu este recomandat sa amenajezi un dressing in apropierea baii, umezeala nefiind prietena cu hainele si accesoriile, dar nici prea aproape de bucatarie, pentru a evita impregnarea mirosului de mancare in lucruri. In rest, ai libertate destul de mare in alegerea locului potrivit, dar de obicei este recomandat sa transformi o mica parte din dormitor, pe care sa o adaptezi nevoilor tale si limitarilor locuintei.

În articolul

5 Idei pentru organizarea eficienta a unui dressing

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x