6 modalități SIMPLE și RAPIDE pentru a-ți contura perfect privirea, în funcție de FORMA OCHILOR

Publicat pe 13.03.2015 la 12:22 Actualizat pe 13.03.2015 la 12:47

Atunci când vine vorba de eyeliner, nu există o modalitate de aplicare de care să spui că nu îți stă bine, unele trucuri pot corecta, de exemplu, ochii asimetrici. Makeup artist-ul Ritei Ora, Kathy Jeung, a realizat șase variante speciale pentru fiecare formă a ochilor

Atunci când vine vorba de eyeliner, nu există o modalitate de aplicare de care să spui că nu îți stă bine, unele trucuri pot corecta, de exemplu, ochii asimetrici. Makeup artist-ul Ritei Ora, Kathy Jeung, a realizat șase variante speciale pentru fiecare formă a ochilor.

Ochii asimetrici - Dacă unul este ușor mai mare decât celelalt, vei fi nevoită să folosești o tehnică ce va ameliora diferența. Jeung sugerează un kohl de-a lungul liniei genelor, din colțul interior spre exterior, crescând grosimea spre colțul exterior al ochiului mai mic, pentru a-i conferi dimensiune.

Ochii apropiați -Trucul este să creezi iluzia că ochii sunt mai depărtați. Mai întâi folosește un corector în colțurile interioare pentru a lumina și a deschide zona. Apoi, în colțuri încearcă să formezi un "V" din pleoapa superioară și cea inferioară.

Ochii mongolezi - Folosește un creion dermatograf pentru linia pleoapei, de la interior spre exterior, oprindu-te acolo unde se termină ochiul. Îl poți uniformiza cu ajutorul unei pensule, în colțurile exterioare.

Ochii mari - Aceștia pot fi machiați cu ușurință în toate modurile. Jeung adoră ochii de pisică, trasați cu o linie groasă.

Ochii mici - Pentru a da impresia de mărire, aplică un fard gri. Apoi, de-a lungul liniei pleoapelor, folosește un creion dermatograf. Întinde-l cu degetele și aplică un fard maro către colțurile exterioare, pentru a crea impresia de umbră. De-a lungul pleoapelor inferioare repetă procedura cu eyeliner-ul negru și fardul maro. În cele din urmă, se aplică un fard de obraz roz deschis folosind o perie pufoasă de fard la colțurile exterioare superioare ale pleoapei.

Ochii migdalați - Pentru a-i accentua, subliniază linia superioară și inferioară a pleoapelor cu un creion dermatograf, pe toată suprafața pleoapelor, apoi urmărește linia colțurilor exterioare și uniformizează-l cu ajutorul unei pensule. Acoperiți-l cu o umbră de fard gri și unul bronzant pentru a accentua efectul natural.

În articolul

6 modalități SIMPLE și RAPIDE pentru a-ți contura perfect privirea, în funcție de FORMA OCHILOR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2022. Vărsătorii trebuie să fie chibzuiți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ion Ţiriac anunţă că va construi sute de apartamente de lux. Cele două oraşe pe care le-a ales pentru investiţie
a1.ro
Vlad Gherman se gândește să facă pasul cel mare? Video-ul romantic postat alături de Oana Moșneagu
Catine
Papricaș de pui cu smântână. Rețetă din bucătăria ungurească
retetefeldefel.ro
Rețetă rapidă de socată
useit.ro
Ce e modul avion și ce se poate întâmpla dacă nu îl activezi în timpul zborului
as.ro
Anamaria Prodan, anunţul momentului despre Laurenţiu Reghecampf: „Cine ştie ce s-ar întâmpla cu el”
Antenastars
Ioana Ginghină are o soră secretă. De ce nu şi-au vorbit niciodată: "Mi-ar fi plăcut să..."
Spynews
Plaja sălbatică din România, situată la 70 de km de București. Nu mai faci trei ore până la Constanța! Unde găsești ”marea fără valuri”
x