Această problemă casnică și-a găsit rezolvarea! Cum protejezi dulapul de UMIDITATE și MIROSURI NEPLĂCUTE

Publicat pe 14.11.2016 la 09:40 Actualizat pe 14.11.2016 la 09:24

Umiditatea este determinata de aerul inchis din dulap. Din fericire, ea poate fi tinuta la distanta cu ajutorul catorva trucuri simple si deloc costisitoare.

hepta.ro

Indiferent de dimensiunile pe care le are, materialul din care este confecționat sau numărul de sertare disponibile, dulapul are un rol precis și nu lipsește din niciun dormitor. Totuși, el se transformă uneori și într-un loc propice pentru dezvoltarea diferitelor bacterii, lucru datorat umidității și a depozitării necorespunzătoare a hainelor.

Umiditatea apare, de cele mai multe ori, în spații închise, care nu sunt aerisite suficient. Acest lucru se aplică și în cazul dulapurilor, acolo unde aerul proaspăt pătrunde mult mai greu.

Sursă foto: hepta.ro

Cu toate că pare greu de crezut, chiar și cele mai curate și ordonate dulapuri se pot transforma în gazde pentru diferite tipuri de mucegai. Acesta are tendința de a se dezvolta rapid în medii cu umiditate ridicată, astfel că este necesară o singură ”greșeală” și întreaga ta colecție de haine va avea de suferit. Chiar dacă nu este întotdeauna vizibil, mucegaiul din dulap poate fi depistat rapid în momentul în care articolele vestimentare încep să capete un miros neplăcut, deși au fost spălate recent.

Pe lângă umiditate, pe lista ”inamicilor” care îți pot distruge garderoba se mai înscriu și fumul de țigară, posibilele haine murdare, rătăcite prin capătul vreunui sertar sau, de ce nu, câte un animal curios, care s-a gândit să-ți cerceteze colecția de articole vestimentare. Din fericire, pentru orice problemă casnică există o soluție rapidă și deloc costisitoare.

În articolul

Această problemă casnică și-a găsit rezolvarea! Cum protejezi dulapul de UMIDITATE și MIROSURI NEPLĂCUTE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură