Ai chef de o schimbare, dar nu știi de unde să începi? Redecorează-ți casa, cu buget redus

Publicat pe 19.09.2016 la 13:48 Actualizat pe 21.09.2016 la 14:40

Detaliile fac diferenta! Daca ai chef de o schimbare in ceea ce priveste locuinta, dar nu vrei sa faci o investitie prea mare, cateva accesorii noi sunt tot ceea ce ai nevoie.

hepta.ro

Decorarea casei necesită timp, bani și multe surse de inspirație. În revistele de specialitate, mobila se asortează perfect cu draperiile și suporturile pentru flori. Într-adevăr, rezultatul arată uimitor, dar senzația pe care o vei avea atunci când vei descoperi golul imens lăsat de această investiție în portofelul tău, nu va fi una tocmai plăcută. Din fericire, există zeci de soluții pentru a schimba înfățișarea unui spațiu, fără să fii nevoită să reduci din cheltuieli sau să te gândești să renunți la vacanța plănuită pentru vara viitoare.

Elemente decorative minimaliste

Dacă ai grijă să îndepărtezi constant praful și o lustruiești cum trebuie, mobila din camera de zi nu se va uza niciodată. De altfel, secretul redecorării nu presupune schimbarea întregului mobilier. Ideal este să pui accentul pe câteva linii simple, dar care oferă eleganță spațiului. Câteva accesorii noi, așezate în diverse locuri din cameră, vor transforma complet înfățișarea spațiului în care îți petreci cea mai mare parte a timpului. Tot ce trebuie să faci este să alegi obiecte versatile, spre exemplu un suport care poate fi folosit ca vază sau ca suport de lumânare.

Decorațiunea din metal și sticlă (51,21 lei) și setul de oglinzi decorative (74,90 lei) sunt doar câteva exemple de obiecte decorative care vor transforma camera de zi într-un loc complet nou pentru tine și familia ta.

Accesorii decorative delicate

Până la urmă, spațiul personal trebuie să poarte amprenta ta. De multe ori, te vei simți mai confortabil, dacă vei avea în preajmă lucruri care te reprezintă. La fel de interesante vor părea ele și pentru musafirii tăi, căci aceștia le vor asocia cu personalitatea ta și se vor simți mult mai comod, atunci când te vizitează. De pildă, obiectele din porțelan vor da un aer clasic încăperii, demonstrând că ești o persoană romantică, în timp ce accesoriile tematice vor trăda o personalitate jucăușă. Detaliile fac diferența, așa că nu ezita și alege să-ți decorezi camera cu cât mai multe dintre lucrurile care îți plac.

Suportul pentru lumânare din porțelan verde (56,43 lei) sau setul de patru accesorii murale ”Coffee” (59,90 lei) sunt doua dintre decorațiunile cu ajutorul cărora poți transforma un loc banal într-un spațiu personal.

Perne viu colorate

În cazul în care mobilierul din sufragerie este de culoare neutră, nu trebuie să te alarmezi gândindu-te că nu vor exista soluții și pentru tine. O metodă rapidă și deloc costisitoare prin care îți poți personaliza spațiul personal este să cumperi câteva pernuțe colorate. Ele vor ”înviora” întreaga cameră și, mai mult decât atât, ai o mulțime de modele dintre care poți alege. În funcție de preferințe, poți opta între modele simple, clasice, cu linii sau diferite alte detalii.

Perna decorativă cu imprimeu delicat (36,00 lei), perna decorativă cu model romantic (85,00 lei) sau perna decorativă rotundă (52,00 lei)? Care dintre aceste trei decorațiuni crezi că ar fi cea mai potrivită pentru sufrageria ta?

În articolul

Ai chef de o schimbare, dar nu știi de unde să începi? Redecorează-ți casa, cu buget redus

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x