Bagajul la drum lung este o necesitate. Iată ce să iei cu tine

Publicat pe 16.11.2016 la 17:42 Actualizat pe 17.11.2016 la 10:31

Ai decis sa pleci intr-o calatorie, un drum lung si anevoios, insa, inainte de toate trebuie sa ai bagajul bine pregatit, gata pentru orice situatie.

hepta.ro

Se apropie vacanța!...Momentul mult așteptat de oricine. Copiii sunt nerăbdători dar și tu. Îți faci planuri unde să mergi, cu ce.

Totul pare a fi perfect, însă ești întru totul gata pentru a pleca în mult așteptata călătorie?...Exact! Bagajul! Ești sigur că ai pus tot și că nu lipsește nimic? Hai să verificăm. Indiferent de sezon sau de faptul că ai de făcut un drum lung cu trenul sau cu mașina, este important să nu uiți lucrurile importante. Trebuie să fi precaut pentru a trece peste obstacolele călătoriei, iar totul să fie perfect. Așadar, iată ce să iei cu tine la drum lung:

Cort și sac de dormit

Chiar dacă nu le vei folosi întotdeauna, ele sunt necesare deoarece sunt cazuri în care poți fi luat prin surprindere și vei fi nevoit să dormi sub cerul liber. În cazul în care nu plănuiești să stai la o pensiune, cu atât ai mai mare nevoie de un cort, sac de dormit și chiar un izopren pentru a-ți face șederea mai...călduroasă. Trebuie să te gândești că ele vor juca rolul de casă, pat și plapumă.

Rucsac

Rucsacul de calitate se numără printre cele mai importante lucruri pentru un călător. Spun de calitate deoarece trebuie să facă față drumului lung. Acesta trebuie să fie rezistent astfel încât să poți introduce în el strictul necesar, iar în caz de ploaie să nu ude interiorul.

Pelerină de ploaie

Pelerina de ploaie vine în ajutorul tău oricând, mai ales în cazul în care nu ai un echipament impermeabil. Nu ocupă mult spațiu un rucsac și cu siguranță nu vei regreta că că ai luat-o cu tine.

Trusă de prim ajutor

Trusa de prim ajutor reprezintă un must-have indiferent de situațe...iar cum mergi la drum lung este suficient o trusă mică, ușoară, care să conțină produsele în caz de urgență...un moment neplăcut.

Lanternă

Deși, cel mai probabil vei crede că este inutilă, sunt cazuri în care vei simți nevoia unei surse de lumină. Lanterna este utilă indifrent că pleci la drum lung sau chiar într-o drumeție de o zi. Este posibil orice, mai ales când faci o călătorie la munte, în natură și ești nevoit să stai acolo peste noapte. Asigură-te că ai baterii de rezervă!

Acumulator extern

Situațiile disperate cer măsuri disperate...Când vorbim de o excursie la drum lung, putem duce vorba de o posibilă lipsă de sursă de energie. Acumulatorul extern este util în astfel de situații, astfel încât să poți da unt telefon urgent și nu numai.

Sunteți gata de plecare!

În articolul

Bagajul la drum lung este o necesitate. Iată ce să iei cu tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x