Ce să faci dacă îți dorești să te bucuri din plin de un masaj

Publicat pe 25.06.2018 la 17:53 Actualizat pe 25.06.2018 la 18:00

Ți se pare greu să te relaxezi? Să știi că nu este foarte complicat, atâta vreme cât nu aștepți ca lucrurile să se întâmple de la sine. Iată o listă cu câteva lucruri pe care ai putea să le faci astfel încât să te bucuri din plin de un masaj.

Ți se pare greu să te relaxezi? Să știi că nu este foarte complicat, atâta vreme cât nu aștepți ca lucrurile să se întâmple de la sine. Iată o listă cu câteva lucruri pe care ai putea să le faci astfel încât să te bucuri din plin de un masaj.

Ia-ți un fotoliu de masaj

Cel mai simplu lucru pe care ai putea să-l faci ar fi să-ți cumperi un fotoliu de masaj. Bineînțeles, dacă ai suficient loc în locuință pentru un asemenea obiect, deoarece ocupă destul de mult spațiu. Fotoliile de masaj moderne sunt prevăzute cu nenumărate funcții care nu doar că te ajută să te relaxezi foarte bine, ci și îți rezolvă anumite probleme de sănătate. În ceea ce privește relaxarea, fotoliile de ultimă generație sunt capabile să-ți maseze excelent tâmplele și gâtul, două dintre zonele corpului tău prin care poți să elimini ușor stresul. De asemenea, fotoliile de masaj moderne îți oferă posibilitatea să asculți muzica preferată în timp ce le folosești.

Probabil că te întrebi cât costă un fotoliu de masaj. Prețul unui fotoliu de masaj depinde de cât de nou este și de funcțiile de care dispune. Cu cât poate să facă mai multe lucruri pentru corpul tău, cu atât un fotoliu de masaj va fi mai scump. Un fotoliu de masaj scump costă câteva mii de euro, însă dacă vrei un fotoliu de masaj la un preț avantajos poți să găsești unul la mai puțin de 1.000 de lei.

Fă exerciții de respirație

Un alt lucru pe care îl poți face astfel încât să te bucuri din plin de un masaj este să pui în practică niște exerciții de respirație. Nu trebuie să fie nimic foarte complicat. Doar inspiră puternic pe nas și expiră puternic pe gură. Ideal ar fi să execuți zece astfel de combinații de inspirație și expirație înainte de începerea efectivă a sesiunii de masaj. Dacă îți dorești, poți să mai faci o rundă de exerciții de respirație la finalul reprizei de masaj.

Mergi la un salon de masaj

În cazul în care ți se pare mai eficient să mergi periodic la un salon de masaj decât să-ți cumperi un fotoliu sau un scaun de masaj, găsește-ți un astfel de loc și du-te! Caută să te bucuri de fiecare ședință de masaj efectuată la salonul în cauză. Cum? În primul rând, nu te grăbi pe drumul către salonul de masaj, chiar dacă există riscul să întârzii câteva minute. Nu se va supăra nimeni! În al doilea rând, discută periodic cu maseurul tău și oferă-i feedback referitor la mișcările pe care le execută.

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

Ce să faci dacă îți dorești să te bucuri din plin de un masaj

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x