Cele mai bune seriale din anii '90

Publicat pe 15.10.2020 la 14:47 Actualizat pe 15.10.2020 la 14:54

TV Happy

În anii '90 au fost difuzate o mulțime de seriale care au rămas și astăzi în topul preferințelor oamenilor din întreaga lume. Aceste seriale au bătut recorduri de audiență și au deschis drumul către cariere strălucitoare pentru mulți actori. În acest articol veți găsi 5 seriale de succes din anii '90, după cum urmează:

1. Friends - Sitcomul american a rulat între 1994 și 2004 și este considerat a fi unul dintre cele mai bune seriale de comedie din istorie. Aventurile lui Joey, Rache, Monica, Pheobe sau Chandler au fost urmărite de milioane de oameni din întreaga lume. Succesul a fost unul major, drept dovadă stând și zecile de premii și nominalizări primite atât de serialul în sine cât și de actori. Spre exemplu, Jennifer Aniston a primit 18 premii pentru rolul din Friends, unde a interpretat-o pe Rachel Green. De asemenea, Friends a impresionat și prin sumele pe care actorii principali le primeau. Dacă în primul sezon sumele erau de 22.500 de dolari pentru fiecare episod, în ultimul s-a ajuns ca actorii principali să încaseze câte 1 milion de dolari pentru fiecare episod.

2. The X-Files - Aventurile detectivilor Fox Mulder și Dana Scully au captivat o mulțime de oameni. Difuzarea serialului a început în 1993 și s-a oprit în 2001. Apoi, Dosarele X a mai avut două tentative de revenire, în 2016 și 2018, când au fost produse ultimele două sezoane. În total, The X-Files are 11 sezoane, iar audiența a trecut în unele epsioade și de 27 de milioane de oameni. Astfel, succesul The X Files a trecut dincolo de TV și a ajuns chiar și în industria jocurilor, pentru că Playtech, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de pe piața jocurilor de noroc, a creat un joc cu același nume, disponibil la Casa Pariurilor Casino. Pe lângă cărți precum A, K, Q și J, printre simboluri mai găsim și obiecte care au legătură cu lumea extraterestră, dar și chipurile detectivilor Fox Mulder și Dana Scully. Puteți găsi mai multe jocuri aici.

3. Seinfeld - Acest serial de comedie a fost difuzat între 1989 și 1998 și s-a axat pe viața lui Seinfeld și a prietenilor săi, George Costanza, Elaine Benes și Cosmo Kramer. În general, scenele au fost filmate într-un apartament din Upper West Side din Mahattan, New York. Și Seinfeld a primit numeroase premii la galele Emmy și Globurile de Aur, iar revista TV Guide l-a descris ca fiind "cel mai bun program TV din toate timpurile", în anul 2002. Seinfeld a fost difuzat și în România și audiențele TV au fost foarte bune, având o bază mare de fani.

4. Prințul din Bel Air - Un alt serial de comedie la modă din anii '90 a fost acesta. A avut șase sezoane, difuzate între 1990 și 1995. Iar în rolul principal l-am văzut pe Will Smith, care, după apariția în Prințul din Bel Air, a avut o carieră strălucitoare. Will Smith era, în acest serial, un tânăr care a dat de bucluc, motiv pentru care mama sa l-a trimis să locuiască alături de rudele sale bogate în opulentul cartier Bel Air din Los Angeles. Comedia este la ea acasă în Prințul din Bel Air, motiv pentru care acest serial s-a bucurat de un succes important și în România.

5. Beverly Hills, 90210 - Urmărit de adolescenți și nu numai, Beverly Hills, 90210 a fost pentru mulți serialul copilăriei. A avut 10 sezoane și a fost difuzat între 1990 și 2000. Serialul a prezentat povestea unor prieteni, care fac tranziția de la viața de liceu la colegiu și se lovesc de grijile aferente vârstei. Succesul serialului a fost atât de mare încât au existat și alte continuări precum Melrose Place, 90210 sau BH90210.

În articolul

Cele mai bune seriale din anii '90

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x