Cele mai frumoase cadouri pentru mama - 3 idei de excepţie

Publicat pe 21.01.2019 la 12:50 Actualizat pe 21.01.2019 la 12:54

Nu e nevoie sa aştepţi ziua ei de naştere, Crăciunul sau altă ocazie specială pentru a-i face un cadou - o mamă merită să fie surprinsă plăcut în orice zi. Mai jos, vei regăsi trei idei de cadouri care o vor bucura şi îi vor aminti de dragostea pe care i-o porţi.

Nu contează ce vârstă ai avea, mama e persoana la care apelezi întotdeauna atunci când ai nevoie de ajutor. Ea este prima ta prietenă adevărată şi de multe ori, stâlpul tău moral. Nu e nevoie sa aştepţi ziua ei de naştere, Crăciunul sau altă ocazie specială pentru a-i face un cadou - o mamă merită să fie surprinsă plăcut în orice zi. Mai jos, vei regăsi trei idei de cadouri care o vor bucura şi îi vor aminti de dragostea pe care i-o porţi.

O bijuterie statement

Moda este nemuritoare, bijuteriile fiind o manieră elegantă de a da un plus de stil unei ţinute. Lipsa accesoriilor potrivite poate umbri frumuseţea unui look ales cu grijă, dar şi reciproca este valabilă. Prea multe puncte de focus încarcă inutil un outfit şi pot să diminueze rafinamentul hainelor purtate. Pentru a întregi o ţinută sau pentru a transforma complet o combinaţie de haine care nu ar spune prea multe dacă ar fi purtate fără accesorii, o bijuterie statement este alegerea cea mai bună. Un colier solid şi monocromatic scoate în evidenţă o ţinută aparent simplă, formată dintr-un top colorat, blugi clasici şi pantofi casual. O rochie ce lasă umerii descoperiţi poate fi accesorizată cu o pereche de cercei candelabru, cu pietre colorate (dacă modelul rochiei permite acest lucru şi ţinuta nu devine prea încărcată). Lista poate continua - o broşă lucrată manual, cu accente strălucitoare, o brăţară formată din mai multe rânduri de materiale diferite, un inel deosebit care atrage toate privirile. Nu mai sta pe gânduri şi oferă-i cadou mamei tale o bijuterie statement, care va deveni unul dintre accesoriile sale preferate!

O lenjerie de pat

Dintre toate piesele de mobilier existente într-o casă, patul este printre cele mai importante, întrucât este locul în care ne retragem pentru un somn odihnitor după o zi obositoare. Şi cine are mai mare nevoie de relaxare şi odihnă bine meritată, dacă nu o mamă? Alegerea unei lenjerii de pat trebuie să ţină cont de materialul din care aceasta este confecţionată, specialiştii favorizând ţesăturile care lasă pielea să respire şi nu supraîncălzesc. Mai mult decât atât, culoarea şi modelul lenjeriei de pat pot influenţa starea emoţională. Astfel, recomandarea este să optezi pentru culori care să ofere mediul perfect de relaxare şi care să pregătescă organismul pentru un somn sănătos şi profund. Alege tonuri pastel, cu modele ce complimentează design-ul dormitorului. Ia în considerare aceste detalii dacă vrei să îi dăruieşti mamei tale o lenjerie de pat care să îi ofere o stare reconfortantă. Pentru o selecţie variată în care sigur vei găsi varianta potrivită pentru ea, click aici.

Un card cadou

De multe ori, stilul personal este greu de reprodus, astfel că, atunci când vrei să îi oferi mamei tale un dar din inimă, poţi opta pentru un card cadou la nenumăratele magazine care oferă acest produs. De aici, ea îşi poate alege ceea ce i-ar plăcea mai mult. Procesul este extrem de simplu, pentru că mulţi comercianţi pun la dispoziţie acest tip de produs direct pe site. Cardurile cadou au valori ce se încadrează în orice buget, iar la câteva click-uri distanţă comanda ta va fi finalizată, economisind astfel timp preţios, pe care l-ai pierde încercând să cauţi cadoul perfect. Fie că e vorba de piese vestimentare, electronice, electrocasnice, produse de îngrijire sau chiar obiecte de decor, oferă-i mamei tale o experienţă de shopping în care să se simtă răsfăţată.

Arată-i mamei recunoştinţa şi dragostea ta şi fă-i o bucurie nespusă, printr-un cadou oferit într-o zi obişnuită, fără a aştepta venirea unei ocazii speciale, iar astfel o vei surprinde plăcut, fie că îi oferi o lenjerie de pat, o bijuterie statement sau un card cadou.

Sursa foto: pexels.com

În articolul

Cele mai frumoase cadouri pentru mama - 3 idei de excepţie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x