Cum porți mătasea

Publicat pe 22.06.2018 la 16:09 Actualizat pe 22.06.2018 la 16:13

Știm că multe dintre voi ezită să cumpere piese din mătase din cauză că sunt mai pretențioase la curățat și se șifonează repede însă le poți menține la fel de frumoase și când le speli de mână în apă rece. I

Datorită texturii ușoare și maleabile, mătasea este vedeta zilelor călduroase. Pe lângă asta, îți lasă pielea să respire și îi oferă o senzație catifelată și confortabilă pe care nu o întâlnești la niciun alt material. Știm că multe dintre voi ezită să cumpere piese din mătase din cauză că sunt mai pretențioase la curățat și se șifonează repede însă le poți menține la fel de frumoase și când le speli de mână în apă rece. Iar cum vine căldura și ai nevoie de haine comode și răcoroase, o să îți oferim câteva sfaturi despre cum să porți mătasea.

Rochii fabuloase

Nu există o piesă mai potrivită pentru vară decât o rochie lungă din mătase din mai multe straturi. Îți va feri pielea de soare, acoperind-o și lăsând-o să respire în același timp. Poți purta una din perechile de ciorapi de damă la prețuri bune pe sub ea însă noi îți recomandăm să renunți la ei și să îți lași picioarele să respire.

Este perfectă în straturi

Mătasea strălucește și fără ajutor însă pentru momentele în care ai nevoie să porți mai multe straturi de haine, aceasta va fi o piesă perfectă de purtat pe sub un blazer sau sacou. Alege un top cu imprimeu leopard sau floral și acoperă-l cu un sacou sau o jachetă într-o culoare neutră.

Cumpără piese unice

Un top cu un imprimeu unic te va scoate cu siguranță din anonimat, mai ales atunci când e făcut din mătase. Fiind un material atât de prețios și delicat, va adăuga cu siguranță o notă de finețe și lux oricărei ținute. Așa că investește în piese unice, cu imprimeuri florale sau geometrice și poartă-le cu piese simple dar de efect. Dacă ești puțin mai îndrăzneață, poți încerca oricând o combinație de imprimeuri colorate.

Accesorii din mătase

Dacă totuși nu vrei să scoți prea mulți bani din portofel pentru o piesă din mătase naturală, alege micile accesorii care îi vor oferi un plus de eleganță outfitului tău. O eșarfă delicată din mătase în jurul gâtului sau ca accesoriu pentru geantă va fi cu siguranță un element aparte în orice ținută.

Pentru un stil casual

Nimic nu e mai incomod vara decât să te acoperi cu o rochie mulată și să te cațeri pe o pereche de tocuri. Așa că investește într-o salopetă din mătase. Noi ți le recomandăm pe cele lungi, însă ești liberă să alegi modelul care te avantajează. Cumpără o salopetă într-un albastru închis și decoltată și accesorizează cu niște cercei delicați, un colier subțire și o pereche de sandale fără toc sau espadrile.

Cămașa clasică

Poți asorta această piesă clasică foarte ușor și o poți combina în atâtea moduri încât nu te vei plictisi niciodată de ea. Poartă o cămașă lila din mătase cu o pereche de pantaloni evazați sau o fustă maxi. Împodobește-ți părul cu o bentiță delicată și ai grijă ca machiajul să rămână cât mai simplu. Vei obține astfel o ținută perfectă atât pentru seară cât și pentru o zi la birou.


Sursa foto: pexels.com

În articolul

Cum porți mătasea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x