Cum poti aduce mai multa culoare in casa ta?

Publicat pe 02.10.2018 la 12:06 Actualizat pe 02.10.2018 la 12:10

In cele ce urmeaza iti vom recomanda cateva abordari care te vor ajuta sa dai un nou suflu casei tale.

Cum sa nu apreciezi o casa frumos amenajata din care pot sa se descrie personalitatile celor ce o locuiesc prin intermediul tuturor obiectelor?
Atunci cand esti pasionat de design interior si esti mereu la curent cu noile tendinte, amenajarea casei devine o placere, acel proiect in care investesti si lucrezi cu drag. Insa chiar si in aceasta situatie, provocarea vine cand trebuie sa retransformi spatiul in care locuiesti intr-unul plin de viata, unde lumina si culorile se completeaza armonios, iar livingul sau dormitorul devin incaperi numai bune de fotografiat si de aratat intregii lumi.

In cele ce urmeaza iti vom recomanda cateva abordari care te vor ajuta sa dai un nou suflu casei tale, dupa cum urmeaza:

Finisaje atractive

Daca te-ai plictisit de clasicul alb ce se gaseste pe majoritatea peretilor locuintelor moderne, ce ai spune daca pe unul dintre acestia l-ai schimba cu tapet sau finisaje in rosu intens ori un mov magenta cu diverse aplicatii? Poate parea o nebunie, dar cu instrumentele potrivite si cateva idei indraznete, nimic nu e imposibil. Ca sa fii sigur de reusita, nu strica sa vezi ce recomandari iti ofera specialistii in domeniu si care sunt regulile de la care nu trebuie sa te abati, respectiv cum poti dobandi o camera cel putin interesanta, daca nu uimitoare.

Daca totusi nu esti dispus sa risti atat de mult, schimbarea poate veni din inlocuirea covoarelor clasice unele in culori vibrante sau cu diverse forme geometrice care iti vor stimula creativitatea. In plus, cateva fotolii de tip pufi la preturi avantajoase vor constitui alte puncte de interes.

Arta decorativa si obiecte personalizate

Casa trebuie sa reflecte pe deplin personalitatea, asadar plecand de la aceasta premisa toate schimbarile si imbunatatirile pe care vrei sa le aduci caminului tau ar fi de preferat sa te reprezinte in totalitate. Nu iti transforma acest spatiu intr-un muzeu, dar decoreaza-l cu obiecte suvenir din locurile in care ai fost. In acest mod vei fi mereu aproape de amintirile unor perioade dragi si asta deja inseamna incarcare cu energie pozitiva.

Daca iubesti mestesugurile si obiectele de artizanat gaseste o forma in care se le integrezi locuintei tale si vedea ca acestea sunt o pata de culoare in intregul ansamblu. De la motive populare autentice si pana la elemente distincte, specifice unor regiuni sau amintiri ale unor vechi traditii, toate aceste obiecte iti vor insufleti locuinta.

Plante cu flori

Din acest tablou incarcat de viata nu puteau lipsi plantele. Ca atare, alege pentru casa ta plante care aduc culoare si veselie prin florile lor. Piata de specialitate se bucura de o mare varietate de plante decorative care sunt usor de ingrijit, dar care infloresc de mai multe ori pe an. De exemplu, un perete alb in fata caruia se va aseza o floare poate schimba cu totul infatisarea camerei sau chiar un colt pe care ai decis sa nu il supraaglomerezi.

Atentie insa, pentru ca plantele cu flori nu pot fi asezate oricum si oriunde, iar mare parte din ele au nevoie de lumina, atentie si ingrijire specifica.

Sursa foto: pexels.com

În articolul

Cum poti aduce mai multa culoare in casa ta?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x