Fericirea copilului tău e NEPREȚUITĂ! Cum să alegi cele mai simpatice cadouri de Moș Nicolae

Publicat pe 21.11.2016 la 13:45 Actualizat pe 21.11.2016 la 13:42

Moș Nicolae isi pregateste sacul cu daruri! Ar trebui sa profiti de reducerile din aceasta perioada si sa alegi daruri frumoase pentru piticul tau.

hepta.ro

Luna decembrie nu este numită ”luna cadourilor” fără motiv. Sărbătoarea începe încă din prima zi a lunii și nu se sfârșește decât la finalul acesteia, atunci când sărbătorim intrarea într-un nou an. Lăsând deoparte evenimentele viitoare, cea mai apropiată zi de sărbătoare este ziua de Sfântul Nicolae, pe data de 6 decembrie. În această zi, pe lângă onomastica multor români, copiii îl așteaptă cu drag pe prietenul lui Moș Crăciun, nimeni altul decât Moș Nicolae.

Sursa foto: hepta.ro

Copiii se bucură într-un fel aparte de sărbătorile de iarnă. Este momentul acela din an când toate faptele le sunt răsplătite prin cadouri venide de departe, din sacul Moșului. Cu inocența lor caracteristică, cei mici trăiesc cu nerăbdare aceste clipe. Merită să-i faci și tu o surpriză, cât de mică, piticului tău. Bucuria din ochii lui este neprețuită, iar dacă vrei să faci economii, n-ar strica să profiți de reducerile însă prezente în rândul magazinelor online de jucării. Vânzătorii au menținut ofertele promoționale de Black Friday până la finalul lunii noiembrie, așa că n-ar fi rău să le faci o vizită și să alegi acum cadoul potrivit pentru copilul tău.

Iar dacă nu știi ce cadou ai putea așeza lângă ghetuțele copilului tău, în noaptea de 5 decembrie, noi am pregătit pentru tine câteva sugestii, ca să-ți fie mai ușor să-l faci pe cel mic să zâmbească după vizita lui Moș Nicolae:

Pentru cele mai mici domnișoare, cadourile potrivite sunt, evident, păpușile. Bineînțeles, Moș Crăciun se ocupă de darurile substanțiale, așa că lângă ghetuțe poți să așezi și o jucărie ceva mai mică. În cazul în care piticei tale nu-i plac plușurile și este pasionată de altfel de jocuri sau, de ce nu, vrei să-i stimulezi creativitatea, poți la fel de bine să optezi pentru un joc interactiv, cum ar fi un puzzle sau un joc magnetic. Indiferent de alegere, cea mică se va bucura cu siguranță, iar tu ai oportunitatea de a cumpăra totul la preț redus și îți vor rămâne bani și pentru câteva dintre dulciurile preferate ale fetiței.

Idei cadouri fetițe de Mos Nicolae

Profită de promoțiile la jucăriile pentru fetițe și alege pentru cea mică un puzzle ”Noriel” cu Albă ca Zăpada (15,90 lei) și nu-l uita nici pe Piglet, faimosul purceluș din desene (39,90 lei). În cazul în care fetița este o mică viitoare artistă, poate că Moșul ar trebui să-i aducă în dar un set de desen cu accesorii ”Disney Frozen” (29,90 lei).


Dacă ești mămica unui băiețel, probabil că ai sesizat deja că piticul preferă să monteze și să demonteze diferite lucruri. Este un lucru cât se poate de normal pentru că, în general, băieții tind să dezvolte abilități creative de la vârste foarte fragede. Dacă vrei să încurajezi dezvoltarea copilului tău, jocurile de tip lego sunt cele mai potrivite. În cazul în care puștiul tău are deja suficiente jocuri cu piese, poți alege un animăluț din pluș pe care să-l îngrijească și, astfel, îl ajuți să-și dezvolte simțul responsabilității.

Idei cadouri baieti de Mos Nicolae

Copilului tău o să-i facă mare plăcere să meșterească la propria mașinuță de curse (24,90 lei) sau la un set de constucție cu peste 70 de piese (59,90 lei). Iar dacă piticului îi lipsește un partener de joacă, hipopotamul de pluș (24,90 lei) e pregătit să-i țină companie de acum încolo.

În articolul

Fericirea copilului tău e NEPREȚUITĂ! Cum să alegi cele mai simpatice cadouri de Moș Nicolae

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x