Cum să realizezi modele de unghii rotunde cu gel

Publicat pe 17.06.2015 la 10:54

Multe femei aleg această alternativă, a unghiilor cu gel deoarece își doresc să dețină tot timpul o manichiura impecabilă și mai ales de durată, nemaifiind nevoite să se gândească la fiecare 2-3 zile, cu oroare, că sunt nevoite să schimbe lacul de unghii sau modelul ales

Multe femei aleg această alternativă, a unghiilor cu gel deoarece își doresc să dețină tot timpul o manichiura impecabilă și mai ales de durată, nemaifiind nevoite să se gândească la fiecare 2-3 zile, cu oroare, că sunt nevoite să schimbe lacul de unghii sau modelul ales.

Dacă aveți unghiile subțiri și fragile, sau sunt predispuse la a se rupe foarte repede, necesar și de recomandat ar fi să mergeți la un asemenea salon pentru a încerca unghiile cu gel. Indiferent dacă vor fi pătrate, rotunde sau stiletto, important este să doriți o asemenea schimbare. În continuare, vom vorbi despre modelele de unghii cu gel rotunde și pașii ce sunt de urmat pentru realizarea lor.

Pregătirea unghiei

Terenul, pentru o lucrare impecabilă, se pregătește prin dezinfectarea unghiilor dar și a mâinilor în totalitate. În cazul în care, unghiile au fost date cu lac sau ojă, această trebuie îndepărtată neapărat iar cuticulele trebuie înmuiate și tăiate dacă este cazul sau doar împinse cu ajutorul unui bețișor de portocal. Unghiile se mătuiesc cu ajutorul unei pile sau a unui buffer de 150- 180 asprime, iar mai apoi se dă forma dorită, unghiei, în cazul nostru, cea mai simplă, cea rotundă.

Aplicarea gelului

După ce ați degresat unghia și ați ajuns la dimensiunile și lungimile dorite, este necesar să aplicați un primer pentru aderența gelului. Se consideră că această formă este cea mai comodă și cea mai practică iar din această cauză este una dintre cele mai simple de realizat.

Șabloanele mai sus menționate, se așează pe unghie, în prelungirea celei naturale, în așa fel încât să nu existe loc liber sau aer. Fiecare unghie, pe rând se va modela cu ajutorul unui cleștișor special, care le va da forma dorită, naturală, pentru ca mai apoi să fie așezate în lampă pentru a se usca.

Se folosește, în consolidarea unghiei, un gel trifazic, într-un strat destul de gros, pentru ca mai apoi să fie pilit cu ajutorul unei pile electrice. Se va alege modelul dorit ( culoare pe întreaga suprafață a unghiei sau french), pentru ca mai apoi să aplicați un gel incolor care are rolul de a uniformiza toate produsele ce au fost folosite până în acest moment.

Cu ajutorul pilei electrice se va aduce unghia într-o limită normală admisă a grosimii și lungimii, la sfatul tehnicianului și se va finisa, mai apoi, cu o perie mai fină. Nu exagerați cu lungimea, mai ales dacă este pentru prima dată când alegeți această formă.
Se aplică top coat-ul sau gelul de sigilare, care poate fi lucios sau mat, și se lasă să se usuce pentru 3 minute în lampă UV, dacă aceasta are 4 becuri, dacă are doar 2, timpul se dublează, bineînțeles.

În cele din urmă, se tratează și se hrănesc cuticulele cu un ulei special cu ajutorul unor mișcări circulare.

Vezi mai multe modele de unghii cu gel pe YVE.ro!

În articolul

Cum să realizezi modele de unghii rotunde cu gel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x