Frigul te impiedică să ieși în oraș? Decorează-ți casa de PETRECERE și invită-ți prietenii la distracție

Publicat pe 07.10.2016 la 10:00 Actualizat pe 07.10.2016 la 09:46

Frigul te impiedica sa iesi in oras? Atunci organizeaza o petrecere chiar la tine acasa! Distractia este garantata daca iei in considerare sfaturile noastre.

hepta.ro

Zilele calde de vară nu-și vor mai face apariția prea curând, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la distracție sau la petrecerile alături de prietenii tăi. Ingredientele unei petreceri reușite nu implică neapărat un local situat în centrul orașului sau un restaurant soficsticat. Câteva decorațiuni, multă bună dispoziție și o gașcă dornică să se distreze indiferent de temepratura de afară, vor transforma mica voastră reuniune într-o petrecere memorabilă.

Acum că am stabilit că propriul cămin se poate trasforma într-un spațiu perfect pentru o petrecere, așează-te confortabil și pregătește-te să iei notițe. Există câteva amănunte pe care trebuie să le ai în vedere, pentru a te asigura că evenimentul pe care îl organizezi se va ridica la nivelul așteptărilor.

1. Decorațiuni potrivite unei petreceri de pomină

De multe ori, ceea ce vă atrage pe tine și gașca ta de amici într-un local este ambientul plăcut. Barurile și cafenelele acordă o foarte mare atenție modului în care își amenajează spațiul, dar asta nu înseamnă că nu poți face și tu același lucru cu propria sufragerie. Aerul festiv al unei petreceri este dat de baloane colorate, ghirlande sau fel de fel de alte accesorii tematice. Câteva astfel de obiecte îți vor fare sufrageria să arate ca cea mai tare sală de petreceri pe care au văzut-o vreodată invitații tăi.

Include pe lista de cumpărături și setul de coifuri pentru petrecere, iar propsurile ”Photo Booth” pot fi o metodă distractivă de a surprinde din farmecul petrecerii. Dacă vrei ca petrecerea ta să fie una de pomină, nu uita nici de setul de suflători cu franjuri din folie metalizată, iar prietenii tăi vor ține minte multă vreme de acum încolo cât de mult s-au distrat.

2. Mâncare gustoasă, servită în farfurii pe măsură

Nicio petrecere nu este o petrecere în adevăratul sens al cuvântului decât atunci când mâncarea și băutura sunt din belșug. Nu este nevoie să pregătești zeci de gustări sau să pierzi o zi întreagă în bucătărie, încercând să prepari cele mai sofisticate rețete. Ei vor fi mult mai entuziasmați de mâncarea ta dacă aceasta este prezentată în mod diferit. Secretul unui eveniment reușit stă în vesela din care invitații își vor servi diferitele preparate. Ai la dispoziție o gamă variată de astfel de obiecte, de la boluri colorate, până la seturi de pahare de inspirație exotică.

Setul de paie ”Hawaii” poate fi în ton cu o petrecere cu tematică exotică, în timp ce setul de patru boluri ”Lotus Alb” și bolul din ceramică ”Leaf” vor face ca mâncarea ta să arate ca o adevărată delicatesă culinară.

3. Muzica, ingredientul principal al petrecerii

Distracția este întreținută doar atunci când există muzică bună. Ea devine astfel ingredientul principal al petrecerii tale. Pentru a nu avea grija acestui amânunt, cel mai bine este să realizezi dinainte un playlist cu toate melodiile care știi că vor încinge atmosfera. Ca să te asiguri că muzica ajunge la urechile tuturor musafirilor tăi, aranjează strategic boxele în încăpere. Dacă nu ai un sistem audio performant și nici nu vrei să investești în acest moment într-un astfel de obiect, o alternativă este boxă portabilă. Aceasta se va încadra ușor și, chiar dacă nu va oferi aceeași calitate a sunetului, va face o treabă la fel de bună.

În articolul

Frigul te impiedică să ieși în oraș? Decorează-ți casa de PETRECERE și invită-ți prietenii la distracție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x