EFICIENT și RAPID: Cea mai sigură metodă de a usca rufele, în timpul iernii

Publicat pe 31.10.2016 la 09:05 Actualizat pe 31.10.2016 la 11:53

In timpul iernii, uscarea rufelor reprezinta o problema pentru toate gospodinele. Exista cateva aparate electrocasnice care nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa, in acest sezon.

hepta.ro

Una dintre marile probleme pe care le întâmpină gospodinele în perioada iernii este legată de uscarea rufelor. Balconul nu mai este o opțiune, deoarece aerul rece de afară n-o să-ți permită să lași ferestrele deschise mai mult de cincisprezece minute, fără ca întreaga încăpere să se transforme într-un congelator imens. De altfel, umezeala provocată de hainele proaspăt spălate s-ar putea să-ți afecteze pereții, mucegaiul fiind unul dintre primele efecte pe care aceasta le va avea asupra locuinței tale. Acestea fiind spuse, ce este de făcut într-o astfel de situație și care sunt cele mai potrivite modalități prin care poți usca rufele fără probleme, în mijlocul anotimpului geros?

Marii producători de electrocasnice se gândesc întotdeauna la binele clienților săi, astfel că pun la dispoziție o gamă variată de obiecte special realizate pentru uscarea rufelor. Este vorba despre ajutoare care nu trebuie să lipsească dintr-o casă, mai ales dacă ai o familie mare, care are nevoie în mod constant de haine curate și apretate. Deși sunt comercializate mai ales pentru utilitatea pe care o au în perioada rece a anului, aceste obiecte pot fi la fel de folositoare și pe perioada verii, deoarece vor scuti din timpul alocat acestei activități casnice.

Aparate electrocasnice

O investiție făcută cu atenție, nu va reprezenta niciodată o pierdere! Acesta este principiul care trebuie să te ghideze atunci când achiziționezi un uscător de rufe. Fie că alegi o mașină de spălat care are deja inclusă o astfel de funcție, sau optezi pentru un obiect separat, care să-ți permită să usuci o cantitate mai mare de haine, mult mai rapid, ideal ar fi ca din casă să nu-ți lipsească acest obiect electrocasnic. Totuși, dacă din diferite motive alegi metoda clasică de uscare a rufelor, prezența unui dezumidificator în încăperea în care sunt întinse acestea este vitală. Altfel riști ca locuința să ți se transforme într-un loc ideal pentru mucegai și alte astfel de ciuperci, periculoase pentru sănătatea ta și a celor din jurul tău.

Orice gospodină are în casă o mașina de spălat cu uscător inclus (2.099 lei), dar nu îi lipsesc nici dezumidificatorul de aer ”Argo Dry” (659 lei) și uscătorul de rufe ”Supreme Dryer” (3.199,99 lei), pentru că se gândește întotdeauna la binele ei și al familiei ei.

Ajutoare ieftine și practice pentru uscarea rufelor

Iarna se apropie cu pași repezi și poate că nu-ți permiți chiar acum să investești într-un obiect electrocasnic. Totuși, problema uscării rufelor nu o să dispară, dar află că există și unele soluții ieftine, care să te salveze, cel puțin o perioadă. Practice și deloc costisitoare, uscătoarele de rufe confecționate din aluminiu sau plastic se găsesc sub diferite forme și oferă avantajul de a putea fi așezate în orice încăpere, ori de câte ori ai nevoie de ele. Din păcate, rufele nu se vor usca atât de repede ca atunci când folosești un uscător electric, însă rezultatele vor fi asemănătoare.

Alege între uscătorul de calorifer (27 lei), uscătorul de rufe extensibil (69 lei) sau uscătorul de rufe ”Argento” (125 lei) și asigură-te că nu vei avea nicio problemă în timpul iernii, atunci când vine vorba de uscarea rufelor.

În articolul

EFICIENT și RAPID: Cea mai sigură metodă de a usca rufele, în timpul iernii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x