Evenimente pe care nu trebuie să le ratezi în Mallorca

Publicat pe 23.05.2018 la 16:46 Actualizat pe 18.11.2019 la 20:04

Vara asta plănuiești să ajungi în Mallorca. Deja te vezi stând la soare și savurând un ceai rece, iar în fundal auzindu-se sunetul valurilor.

Vara asta plănuiești să ajungi în Mallorca. Deja te vezi stând la soare și savurând un ceai rece, iar în fundal auzindu-se sunetul valurilor. După ce ai consultat câteva oferte de vacanțe early booking în Mallorca, ai decis să îți iei câteva zile libere și să te relaxezi la plajă. Trebuie doar să știi că plajele superbe nu sunt singurele atracții ale insulei. Pe timp de vară au loc o mulțime de evenimente, de la concerte și festivaluri, și până la simple petreceri de stradă sau evenimente ale comunităților. Așa că dacă vrei să experimentezi tot ce are Mallorca de oferit, nu te teme să participi la câteva astfel de evenimente.

Beer Palma Festival

După cum sugerează și numele, Beer Palma Festival este un festival dedicat berii bune. În fiecare primăvară, peste 200 de branduri de bere participă la eveniment, de la brandurile cunoscute și până la cele locale. Câteva zeci de berării din Mallorca sunt prezente aici în fiecare an, dornice să își expună noile creații spre a fi gustate și apreciate atât de turiști, cât și de localnici. Încă ceva, în timpul festivalului ai ocazia să combini berea cu cele mai bune tapas, pregătite chiar de localnici.

Concursul de scurtmetraje din Port Adriano

Cu un fond de premii de 10.000 de euro, concursul de scurtmetraje din Port Adriano este unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel din Mallorca. Iar partea cea mai interesantă este că 25% din conținutul filmelor înscrise trebuie să fie filmat în port, incluzând restaurantele, magazinele sau hotelurile. Temele sunt la alegere și nu trebuie neapărat să aibă motive și teme marine.

GRL PWR

GRL PWR (sau Girl Power) este un eveniment săptămânal organizat de și pe Plaja Nikki. În fiecare marți, fetele se adună pe plajă și se distrează din zori și până seara, cu reduceri substanțiale la băuturi și gustări. Așa că dacă ai chef de puțină distracție între fete, nu lipsi de la GRL PWR.

Deia International Music Festival

Festivalul a luat naștere cu o trupă de vocaliști formată de locuitorii sătucului Deia, acum 28 de ani. Au cântat prima dată alături de Balearic Symphony Orchestra și de atunci, artiștii de pe insulă sunt invitați în fiecare an să participe la eveniment. Iar dacă decizi să participi, nu numai că te vei bucura de muzica trupelor locale, dar vei fi vrăjit și de notele artiștilor celebri în toată lumea.

Nit del Vi

Nit del Vi, sau Noaptea Vinului, este un eveniment care are loc în fiecare an pe 11 mai. Este oportunitatea perfectă pentru cramele locale să își expună vinurile și să organizeze degustări. Înainte să participi, trebuie să știi că un bilet costă 10 euro, iar toate câștigurile se vor îndrepta spre organizații caritabile.

Fira del Libre

Cel mai mare târg anual de carte din Mallorca își deschide porțile începând cu 25 mai și îl poți vizita până pe 3 iunie. Pe toată durata târgului, 43 de edituri îți vor pune la dispoziție cărți mai mult sau mai puțin cunoscute, fix în mijlocul orașului Palma, la Passeig des Born.

Sursa foto: pexels.com

În articolul

Evenimente pe care nu trebuie să le ratezi în Mallorca

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x