Fostul rugbist George Baltă se alătură campaniei ”Ajut eu!” şi face un apel către români

Publicat pe 12.12.2019 la 10:57 Actualizat pe 12.12.2019 la 11:08

Eduard Iordache, un tanăr de 26 de ani, căruia i s-a schimbat complet viaţa, în urma unui accident rutier grav. În drum spre casă, într-o curbă, s-a izbit frontal cu un tir. Au urmat 33 de zile în care a fost în comă, iar faptul că s-a trezit a fost o minune atât pentru familia lui, cât şi pentru medici.

O nouă poveste impresionantă le-a fost prezentată telespectatorilor aseară, de către Sandra Stoicescu, în cadrul seriei zilnice a campaniei Ajut eu!, de la Antena 1. Este vorba despre Eduard Iordache, un tanăr de 26 de ani, căruia i s-a schimbat complet viaţa, în urma unui accident rutier grav. În drum spre casă, într-o curbă, s-a izbit frontal cu un tir. Au urmat 33 de zile în care a fost în comă, iar faptul că s-a trezit a fost o minune atât pentru familia lui, cât şi pentru medici.

În urma accidentului şi-a pierdut un picior, iar celălalt, din cauza rănilor grave, nu îi va mai fi de ajuns ca să mai poată merge vreodată. Cu o forţă şi o voinţă de care nici el nu credea, până la accident, că este în stare, Edi şi-a găsit puterea să creadă că va merge din nou. Va avea nevoie de multe şedinţe de recuperare şi, cel mai important, de o proteză ce îi va reda speranţa la o viaţă normală.

Un alt bărbat greu încercat de viaţă i s-a alăturat lui Edi şi a făcut un apel către români să-i întindă acestuia o mână de ajutor. Fostul rugbist George Baltă, accidentat pe teren în urmă cu 13 ani şi căruia medicii i-au spus atunci că nu va trăi mai mult de 3 ore a înfruntat soarta şi a venit în platoul ”Ajut eu!” să îi demonstreze lui Eduard că o voinţă de fier şi credinţa sunt mai presus de orice.

Lui Eduard îi spun să se gândească la faptul că i-a rămas cel mai de preţ dar, viaţa. Mie mi s-a schimbat viaţa foarte mult, în bine. Acest accident este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla! Preţuiesc altfel viaţa!”, a povestit George, completând: „ştiu că cel mai mult îţi doreşti să conduci din nou. Şi eu conduc de patru ani de zile şi mi-a dat o independenţă foarte mare. Poţi să conduci din nou tirul, un picior, un accident nu te poate ţine în loc. E important să crezi în tine, viaţa nu s-a terminat la un picior amputat sau la un cărucior cu rotile!”.

Pentru a-şi putea relua cursul vieţii, Eduard are nevoie de un o proteză.

După măsurători, după toate lucrurile pe care le-au constatat medicii, sunt două variante: una de 8.500 de Euro şi cealaltă de 36.000 de Euro!”, a povestit Sandra, care a făcut un apel către telespectatori să intre pe platforma www.ajuteu.ro şi să îi redea lui Eduard speranţa unei vieţi normale.

Campania ”Ajut eu!” continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

În articolul

Fostul rugbist George Baltă se alătură campaniei ”Ajut eu!” şi face un apel către români

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2022. Vărsătorii trebuie să fie chibzuiți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ion Ţiriac anunţă că va construi sute de apartamente de lux. Cele două oraşe pe care le-a ales pentru investiţie
a1.ro
Vlad Gherman se gândește să facă pasul cel mare? Video-ul romantic postat alături de Oana Moșneagu
Catine
Papricaș de pui cu smântână. Rețetă din bucătăria ungurească
retetefeldefel.ro
Supă cremă de praz cu parmezan
useit.ro
Ce e modul avion și ce se poate întâmpla dacă nu îl activezi în timpul zborului
as.ro
Anamaria Prodan, anunţul momentului despre Laurenţiu Reghecampf: „Cine ştie ce s-ar întâmpla cu el”
Antenastars
Ioana Ginghină are o soră secretă. De ce nu şi-au vorbit niciodată: "Mi-ar fi plăcut să..."
Spynews
Plaja sălbatică din România, situată la 70 de km de București. Nu mai faci trei ore până la Constanța! Unde găsești ”marea fără valuri”
x