În ce constă o dietă de vară

Publicat pe 22.08.2021 la 14:31 Actualizat pe 22.08.2021 la 14:36

Ai nevoie să slăbești? Vara este anotimpul când cei mai mulți oameni vor să arate bine. Fie că merg la plajă, în vacanțe scumpe sau pur și simplu simt nevoia de o schimbare, cei mai mulți vor ca vara să facă o schimbare la felul în care arată. Cu siguranță fiecare dintre noi vrea o mâncare magică pe care să o consume și care să nu se transforme mai apoi într-un număr pe cântar.

Vara este anotimpul când cei mai mulți oameni vor să arate bine

Shutterstock

În realitate, specialiștii susțin că nu există încă suficiente studii pentru anumite alimente despre care se spune că accelerează procesul de ardere al grăsimilor. Dar acest lucru nu înseamnă că nu există alimente care pot contribui la scăderea în greutate.

Dr. Sheri Zidenberg-Cherr de la Universitatea Davis din California, departamentul de nutriție, recomandă ca oamenii care vor să slăbească să consume alimente sățioase, dar care să îi și împlinească. Trebuie doar să consumi alimente care nu conțin multe calorii, sănătoase, iar în cele din urmă kilogramele în plus vor fi eliminate.

Dacă te numeri printre cei care își doresc să scape de kilogramele în plus, atunci ia în considerare că fructele, legumele și cerealele integrale, cele care au un gust bun. Ele pot deveni aliatul tău de nădejde în lupta cu kilogramele în plus. În cazul în care nu ai timp să stai mult în bucătărie, poți comanda din aplicația eatZZ mâncarea preferată, ori de câte ori ai nevoie.

Iată ce trebuie să consumi pe timp de vară ca să ai trupul la care visezi de ceva timp

1. Supe. Adesea, supele pe bază de legume conțin multe fibre, macronutrienți despre care s-a dovedit că reduc pofta de mâncare, favorizând scăderea în greutate. Deoarece supa conține multă apă, poți consuma pe săturate, în porții mari, iar numărul de calorii nu te va supăra deloc. În funcție de rețetă, o porție de supă poate avea puțin peste 100 de calorii. O supă de la Oala lui Vio de pe eatZZ este perfectă pentru tine.

2. Pepene roșu. Acest fruct minune conține fibrele necesare pentru a elimina grăsimile din organismul tău. Pepenele verde conține, de asemenea, un procent ridicat de apă, ceea ce te va ajuta să te menținți hidratată mult timp și să nu consumi nici foarte multe calorii, potrivit mai multor studii. O felie de pepene verde conține mai puține calorii decât orice alt fruct de vară.

3. Legume la grătar. Vara este anotimpul perfect pentru un grătar la ceas de seară. Legumele la grătar au un conținut mai scăzut de calorii și grăsimi și mai mult de fibre decât orice alte preparate care sunt considerate de dietă. Legumele la grătar de la Al Taib Grill sunt absolut delicioase. Le poți comanda de pe eatZZ.ro.

4. Fructe de mare la grătar. "Una dintre cele mai satisfăcătoare modalități de a mânca și de a controla greutatea este de a include proteine ​​slabe în fiecare masă", spune Zidenberg-Cherr, conform cosmpolitan.com. Cercetările sugerează că doar digerarea proteinelor poate arde o mare parte din calorii. Peștele la grătar este o sursă perfectă de proteine ​​de vară, deoarece este mai ușor și mai slab decât, să zicem, o friptură. La Osteria Zucca găsești tot ceea ce îți dorești în materie de fructe de mare. Sunt delicioase și sunt pregătite mereu să reprezinte o masa delicioasă pentru tine și prietenii tăi.

5. Avocado. Cu siguranță vara nu poate trece fără să consumi avocado. Pentru că are în compoziție un conținut unic de grăsimi și fibre și foarte puțin zahăr, nu se putea să încheiem această listă fără el. Grăsimile dietetice încetinesc digestia, astfel încât nu vei ajunge să mânânci mai multe calorii decât are nevoie corpul tău. Salata Pomegranato de la Oh! Salad – Decebal satisface chiar și cei mai mofturoși clienți.

Dacă vrei să slăbești odată pentru totdeauna în această vară, uită de diete. În schimb, încearcă în fiecare zi aceste alimente bogate din punct de vedere nutrițional, cu conținut scăzut de calorii, care te ajută să slăbești atât cât îți dorești. Și nu uita să bei multă apă!

În articolul

În ce constă o dietă de vară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x