INCREDIBIL! Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu peste o bucată de carne!
Publicat pe 26.01.2015 la 13:28 Actualizat pe 26.01.2015 la 13:43
Bicarbonatul de sodiu este unul dintre ingredientele banale din bucătăria noastră, despre care nu știm atât de multe lucruri. Iată 5 beneficii spectaculoase ale întrebuințării prafului
Bicarbonatul de sodiu este unul dintre ingredientele banale din bucătăria noastră, despre care nu știm atât de multe lucruri. Iată 5 beneficii spectaculoase ale întrebuințării prafului.
1. Folosiți-l sub formă de soluție, dizolvat în apă, pentru a îngriji florile.
2. Tratarea arsurilor este mult mai simplă cu ajutorul unui bol de apă cu gheață și o linguriță de bicarbonat de sodiu. Folosiți un tampon pentru a aplica tratamentul pe zona afecttă.
3. O linguriță de bicarbonat de sodiu, dizolvată în apă, te scapă de mirosurile neplăcute din gură și poate fi folosit drept deodorant.
4. Carnea va deveni mai fragedă dacă aplici praful peste bucata de friptură. Așează carnea apoi în frigider pentru trei-patru ore. Înainte de preparare doar clătește-o bine. Ți se va topi în gură.
5. Elimină mirosurile neplăcute din cameră sau debara.