iPhone X TIPS & TRICKS - 5 moduri de utilizare mai puțin știute

Publicat pe 02.10.2018 la 11:51 Actualizat pe 02.10.2018 la 12:05

Despre cât de simplu de utilizat este acesta vorbim puțin mai jos, unde îți vom arăta 5 TIPS & TRICKS ce îți pot ușura ție viața, atunci când ai un iPhone X.

Odată cu lansarea lui iPhone X de anul trecut, americanii de la Apple nu doar că au marcat 10 ani de la apariția primului telefon mobil, dar au făcut și un pas important înainte, în ceea ce privește design-ul, camera, performanțele și modul de încărcare al device-ului. Că unele dintre noile caracteristici ale lui iPhone X puteau deja fi găsite pe alte telefoane este cu totul o altă discuție. Ce este cu adevărat important este faptul că Apple și-a upgradat întreaga linie de telefonie mobilă, odată cu lansarea acestui smartphone aniversar.

Iată că a trecut deja un an de când fanii produselor Apple au făcut cunoștință cu noul iPhone X și putem spune cu mâna pe inimă că mai sunt o mulțime de lucruri de lămurit în privința acestui telefon. Despre cât de simplu de utilizat este acesta vorbim puțin mai jos, unde îți vom arăta 5 TIPS & TRICKS ce îți pot ușura ție viața, atunci când ai un iPhone X.

  1. Switch rapid în aplicații cu butonul Home
  2. Swipe pe display pentru a reveni în Home
  3. Off rapid pentru aplicații deja deschise
  4. Apasă Done după ce ai șters aplicații
  5. Control pe aplicațiile cu Face ID

1. Switch rapid în aplicații cu butonul Home

App Switcher. Așa se numește mai exact cotroller-ul de aplicații de pe iPhone X, controller ce poate fi utilizat acum mult mai rapid. Cum acest device nu dispune de un buton fizic de Home, bara neagră din partea de jos își face foarte bine treaba, atunci când vrei să treci mult mai rapid prin app-urile din telefon:

Pentru a activa acest App Switcher, nu trebuie să faci altceva decât sa tragi aplicația deja deschisă dinspre butonul de Home către partea dreaptă a display-ului.

Vei deschide automat o listă cu toate aplicațiile tale, aliniate în cel mai frumos mod posibil, pentru a-ți fi apoi mult mai ușor să treci de una la alta în cel mai rapid mod posibil.

2. Swipe pe display pentru a reveni în Home

Home Indicator. Așa mai este denumită acea “bară neagră” din partea de jos a display-ului, ce joacă un rol excelent de controller. În cazul în care ai deja deschisă o aplicație și vrei să te întorci în Home, nu trebuie decât să dai swipe în partea de jos a display-ului și invers, pentru a reveni în aplicația pe care o utilizai ceva mai devreme. Reprezintă un mod incredibil de control al aplicațiilor, mai ales în cazul în care utilizezi simultan mai multe tool-uri.

3. Off rapid pentru aplicații deja deschise

În cazul în care vrei să închizi una sau mai multe aplicații deja deschise, trebuie să activezi mai întâi același App Switcher despre care vorbeam puțin mai sus, prin swipe, apoi să “dai drag” aplicației până în partea dreaptă sus a display-ului.

Ține pentru câteva secunde degetul apăsat pe iconița aplicației respective și vei vedea în colțul de sus un cerculeț roșu, cu o linie orizontală albă în mijlocul său. Această mișcare este extrem de utilă și rapidă, în cazul în vrei să închizi aplicații care încă sunt active “în spate’”, precum cea de muzică sau GPS-ul.

4. Apasă Done după ce ai șters aplicații

Față de flagship-urile lansate anterior, iPhone X vine cu un Done suplimentar de confirmare, atunci când vrei să ștergi sau să muți o aplicație. Nimic extrem de complicat, ci doar un pas în plus pentru a fi sigur că niciodată nu ștergi din neatenție un folder important sau o aplicație de care ai nevoie în fiecare secundă a vieții tale. În rest, totul se întâmplă la fel de cursiv ca și până acum, în ceea ce privește mutarea sau renunțarea la tool-urile pe care le ai deja pe ecran.

5. Control pe aplicațiile cu Face ID

Odată cu lansarea noilor telefoane Apple de anul trecut (iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus), userii pot beneficia de mai multă siguranță prin utilizarea recunoașterii faciale, atât pentru deblocarea device-ului, cât și pentru activarea unor aplicații.

Ei bine, poți controla mult mai simplu ce aplicații vrei să se deschidă cu Face ID, putând la fel de bine să renunți la această funcție cu un simplu switch (așa cum se vede și din print screen-ul de mai sus). Nu trebuie decât să urmezi următorii pași: Setting apps > Face ID & Passcode > (Enter Passcode) > Other apps.

Chiar dacă cei de la Apple au lansat deja noua gamă de telefoane, iPhone X rămâne în continuare unul dintre cele mai bune telefoane mobile ale anului, suprinzând la atât de multe capitole, încât articolul de față ar fi extrem de lung pentru a le putea cuprinde pe toate. Așa că vezi ofertele pentru iPhone X și ia-ți chiar azi acest telefon care a schimbat odată pentru totdeauna o mulțime de lucruri în bine, în ceea ce privește telefoanele producătorului american.

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

iPhone X TIPS & TRICKS - 5 moduri de utilizare mai puțin știute

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x