Nu ştiai ASTA! La ce foloseşte, de fapt, această parte a beţişoarelor chinezeşti pe care TOŢI o aruncă! Utilitatea e GENIALĂ
Publicat pe 10.05.2017 la 11:52 Actualizat pe 10.05.2017 la 12:29
Ea nu exista "doar pentru ca asa e modelul", ci are un scop precis!
Gastronomia orientală este una dintre cele mai apreciate din lume. Mâncarea chinezească, japoneză, vietnameză sau coreeană a invadat Europa şi nu este de mirare având în vedere ingredientele şi mirodeniile folosite, ce fac din fiecare masă o adevărată experienţă culinară.
De fiecare dată când trebuie să folosim tradiţionalele beţişoare, încercăm să ne descurcăm cât mai bine. Dar, începători sau nu în utilizarea lor, cu toţii facem această greşeală fără să ne dăm seama: rupem partea finală pentru a le dezlipi, după care o aruncăm.
Dar, v-aţi întrebat vreodată ce utilitate are acea porţiune din lemn? Ei bine, vă spunem noi! Ea nu există "doar pentru că aşa e modelul", ci are un scop precis: acela de a le folosi pe post de suport, în aşteptarea altui fel de mâncare.
Aşadar, o veţi mai arunca data viitoare?