Ofera buchete de trandafiri celor mai dragi persoane din viata ta!

Publicat pe 08.10.2018 la 10:06 Actualizat pe 08.10.2018 la 16:56

Avand in vedere ca nu exista probabil nicio femeie care sa nu fie fascinata de frumusetea inegalabila a acestor flori, putem aprecia buchetele de trandafiri ca fiind cadoul universal pe care il poti oferi cu succes oricarei persoane de sex feminin.

Rosii sau albi, roz sau mov, galbeni sau portocalii, bicolori sau multicolori, trandafirii sunt printre cele mai raspandite si populare flori, existand intr-o diversitate de nuante – pentru toate gusturile si orice ocazie, in functie de mesajul pe care vrei sa-l transmiti. Avand in vedere ca nu exista probabil nicio femeie care sa nu fie fascinata de frumusetea inegalabila a acestor flori, putem aprecia buchetele de trandafiri ca fiind cadoul universal pe care il poti oferi cu succes oricarei persoane de sex feminin.

In timp ce trandafirii rosii sunt mesagerul iubirii si al pasiunii manifestate fata de persoana care ii primeste in dar, albul semnifica respect si puritate. La randul sau, galbenul este asociat cu prietenia si caldura sufleteasca, iar portocaliul transmite multa energie si o stare de buna dispozitie. Rozul, in schimb, este asociat cu feminitatea si rafinamentul suprem, pe cand movul poate sugera dragoste la prima vedere. Asadar, poti oferi buchete de trandafiri in diferite situatii, celor mai dragi persoane din viata ta. Iata doar cateva exemple:

Buchete de trandafiri rosii pentru iubita sau sotie

Lasa faptele sa vorbeasca de la sine! Ofera-i partenerei tale de viata un astfel de cadou floral, iar ea cu siguranta va intelege cat de mult o iubesti, prin intermediul gestului tau tandru. Indiferent ca optezi pentru trandafiri obisnuiti de culoare rosie, minitrandafiri sau trandafiri inalti de 1,50 m, pentru un buchet cu 5 fire sau 100 de trandafiri, un astfel de cadou va aduce zambetul pe chipul iubitei sau sotiei tale. Sfat: comanda trandafiri de Ecuador, cel mai frumos si rezistent soi din lume, de pe site-ul florariei online Florandes.ro!

Buchete de trandafiri albi si rosii pentru mama

Exista mai multe forme de iubire, astfel incat trandafirii rosii sunt potriviti atat pentru a-ti manifesta sentimentele de iubire pasionala, cat si sentimentele de iubire familiala. Drept urmare, poti oferi buchete cu trandafiri rosii chiar si mamei tale. Iar daca optezi pentru o combinatie inedita intre trandafiri rosii si albi, cu atat mai bine. In felul acesta vei reusi sa captezi toate sentimentele tale pentru cea mai importanta persoana din viata ta, mama, intr-un singur buchet: iubire si respect.

Buchete de trandafiri roz pentru sora

Alaturi de mama, o sora poate ocupa un loc special in viata unui barbat. Pentru a-i multumi pentru sprijinul neconditionat sau in cazul in care esti nostalgic cu gandul la clipele copilariei petrecute alaturi de sora ta, ofera-i acesteia un buchet de trandafiri roz, culoarea preferata a oricarei femei. Reactia de bucurie pe care o vei primi in schimb va fi cu siguranta de nepretuit.

Buchete de trandafiri galbeni pentru bunica

Transmite-i bunicii tale multa sanatate si caldura sufleteasca prin intermediul unui buchet de trandafiri galbeni ca razele soarelui, care o vor induiosa pana la lacrimi.

Buchete de trandafiri galbeni sau portocalii pentru colega

De asemenea, galbenul este o culoare a prieteniei, un buchet floral intr-o nuanta solara fiind un cadou perfect pentru o colega sau o prietena foarte buna.

Buchete de trandafiri albi pentru profesoara

Daca vrei sa iti manifesti recunostinta fata de persoana care ti-a ghidat pasii spre cunoastere in anii de studiu, surprinde-o cu buchete de trandafiri albi.

În articolul

Ofera buchete de trandafiri celor mai dragi persoane din viata ta!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x