(P) 5 cadouri inedite pe care să le oferi celor dragi

Publicat pe 29.05.2023 la 13:45 Actualizat pe 29.05.2023 la 18:33

Atunci când vrei să le faci o surpriză cu totul neașteptată apropiaților - membri ai familiei sau prieteni - uită de cadourile clasice pe care le oferi de obicei și alege ceva inedit.

fată frumoasă poartă o fustă neagră

5 cadouri inedite pe care să le oferi celor dragi

pexels.com

Probabil că îți propui asta de fiecare dată când se ivește ocazia, dar în final ai ajuns tot la un parfum sau un obiect de îmbrăcăminte. Iată câteva idei de cadouri inedite pe care poți să le oferi celor dragi:

Suvenire prețioase

Un obiect prețios, chiar dacă e unul mic, este întotdeauna o alegere inspirată și persoana care îl primește îl va păstra ca pe o amintire scumpă. Da, poți să oferi o bijuterie pe care știi că și-o dorește persoana în cauză, dar tot amână achiziția pentru că este indecisă, dar poți să alegi un suvenir special din argint, cum ar fi o cană, un pahar, un pix, o ramă foto sau chiar tacâmuri. Acestea sunt genul de obiecte care se transmit mai departe și care pot deveni o moștenire de familie.

Obiecte personalizate

Cadourile personalizate sunt întotdeauna o idee excelentă și arată că îți pasă mult de persoana respectivă, că o cunoști bine și că ți-ai dat interesul să îi oferi ceva special în dar. Aici variantele sunt nelimitate, dar este important să ții cont și de gusturile persoanei care primește cadoul. Cea mai la îndemână variantă este un tricou cu un mesaj care înseamnă ceva pentru ea sau imprimat cu o fotografie dragă. Însă, dacă apelezi la firme specializate, poți să personalizezi orice obiect, cu un mesaj sau un simbol reprezentativ.

Tablouri

Un tablou este un cadou foarte inspirat, cu condiția să-l alegi cu atenție. Evident, cea mai la îndemână variantă ar fi să mergi într-un magazin și să cumperi o replică după o operă celebră, însă un cadou inedit va fi dacă vei merge într-o galerie de artă de unde poți să cumperi un tablou al unui artist contemporan. Dacă ai ceva timp la dispoziție, poți să te documentezi, să-ți aduni informații despre artiști de pe internet, să iei legătura cu unul care îți place și să-ți prezinte și alte lucrări. Sau poți să-i spui ce ți-ai dori și să picteze special pentru cadoul tău.

City break

Da, city breakurile sunt foarte la modă, dar se întâmplă destul de rar ca și cineva să-l primească în dar. Surpriza va fi și mai mare dacă destinația aleasă va fi una inedită, la care persoana în cauză nu s-ar gândi niciodată. Deci, uită de Paris, Roma sau Viena și optează pentru Marsilia, Liverpool, spectaculosul oraș Kaunas din Lituania sau Bilbao din Spania. Pe timeout.com vei descoperi o listă vastă cu destinații inedite de city break și te poți inspira de acolo.

Obiecte decorative

Un obiect decorativ poate fi un cadou inspirat și inedit, cu condiția să fie ales cu atenție. Din fericire, magazinele online ne pot fi de mare folos și în această direcție, având o oferă mult mai variată decât cele clasice. Important este să știi cam ce fel de obiect ți-ai dori și apoi să dai o căutare. Vei descoperi că există magazine specializate pe anumite tematici sau care comercializează obiecte care sunt realizate dintr-un anumit material.

În articolul

(P) 5 cadouri inedite pe care să le oferi celor dragi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x