(P) Cauți o haină de blană naturală de vulpe? Vezi ce se poartă iarna aceasta

Publicat pe 10.12.2021 la 06:00 Actualizat pe 10.12.2021 la 12:18

Din nicio garderobă nu poate lipsi rafinata haină de blană naturală de vulpe, cu farmecul ei atemporal. Această piesă ține pasul cu trendurile și se păstrează în top de zeci de ani, pentru că pune în valoare personalitatea celei ce o poartă.

Tânăra poartă o haină de blană naturală de vulpe

Model haină de blană naturală de vulpe

blana.ro

Dacă vrei să îți cumperi acest articol vestimentar, fii atentă la ce se poartă iarna aceasta: ce culori, texturi și modele, ca să te afișezi ca o divă pe covorul roșu.

Poți opta chiar și pentru accesorii din aceeași blana naturala: căciula și borseta fiind principalele elemente pe care le cumpără iubitoarele de frumos și de eleganță. Iată cele mai populare 3 modele de haine care trebuie să ajungă în dulapul tău!

1. Haina supradimensionată din blană naturală de vulpe roz, o piesă a sezonului

În acest an se poartă hainele supradimensionate, care nu urmăresc îndeaproape silueta corpului. O piesă de senzație este haina din blană de vulpe roz, supradimensionată, cu guler alb voluminos. Haina are un aer fresh, modern, childish pe alocuri, dar și o prestanță și o eleganță specifică hainelor de blană. Din punct de vedere al confortului termic înscrie toate punctele, pentru că este un articol vestimentar ce conferă nivelul optim de căldură, fără doar și poate. Lungimea este un alt plus al acestei haine: ajunge până deasupra genunchilor, dar alungește silueta și este perfectă pentru femeile ce vor să își ascundă micile imperfecțiuni ale corpului. Vestea bună este că o poți cumpăra inclusiv în rate.

2. Etolă din blană de vulpe Marble

Dacă vrei să fii – în mod real – superstarul unui eveniment, aceasta este piesa de care ai nevoie. Nu îți poate lipsi din garderobă etola din blană de vulpe Marble, care te va face să arăți exact ca o divă pe covorul roșu, indiferent de amploarea evenimentului la care ești prezentă. Etola denotă un plus de rafinament și este o investiție pe care nu o vei regreta. Piesa este atemporală și te duce cu gândul la cele mai mari VIP-uri care au apariții de senzații la evenimente. Nu este exclus să porți acest articol vestimentar și într-o combinație smart casual, cu blugi, geacă de piele și chiar un pulover gros, dacă celelalte piese sunt de calitate premium. Etola poate fi comandată chiar și online, de la Casa de Blănuri MG. Livrare gratuită!

3. Jachetă din blană de vulpe argintie

O altă haină de blană care nu va fi trecută cu vederea de cei din jur este jacheta din blană de vulpe argintie. Piesa debordează de elegantă și rafinament și vine la pachet cu toate avantajele practice care țin de o haină de blană. Este confortabilă, ușor de purtat, ușor de întreținut, dar mai ales deosebită ca aspect. Piesa iese din anonimat și te va face remarcabilă, în orice context o vei purta. Poți achiziționa o haină din vulpe argintie SAGA, cu garanție extinsă de 3 ani de la Casa de Blănuri MG.

Casa de Blănuri MG, cel mai cunoscut magazin de blănuri din București

Dacă te-ai hotărât să investești în veste blana sau într-o haină de blană, asigură-te că nu te lași păcălită de tot felul de vânzători. Cumpără – cu încredere – de la Casa de Blănuri MG, renumitul magazin de blănuri București.

În articolul

(P) Cauți o haină de blană naturală de vulpe? Vezi ce se poartă iarna aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x