(P) Comandă tricouri personalizate online și ieși în evidență

Publicat pe 28.09.2021 la 12:13 Actualizat pe 19.10.2021 la 08:58

Ești genul de persoană pe care o îndrăgește toată lumea, pentru simțul umorului bine dezvoltat? Atunci cu siguranță reușești să transmiți mult mai multe și cu ajutorul limbajului non-verbal. Niște piese vestimentare personalizate te fac să ieși ușor în evidență, și oriunde te vei afla vei fi mereu în centrul atenției.

tricou vișiniu cu mesaj

tricourile personalizate te ajută să ieși din anonimat

TV Happy

Niște piese vestimentare personalizate te fac să ieși ușor în evidență, și oriunde te vei afla vei fi mereu în centrul atenției. La parc, la plimbare, chiar și la locul de muncă, vei fi ușor de remarcat, iar aceasta îți convine de minune. Cele mai ușor de personalizat piese vestimentare sunt tricourile, care se potrivesc să fie purtate cam la toate ținutele.

De ce să alegi un tricou personalizat

Pentru cei care nu sunt atât de exuberanți ca tine, ar putea fi destul de dificil să înțeleagă care este diferența dintre un tricou personalizat și unul care are deja imprimat un model. Este atât de simplu: cu niște tricouri personalizate online te simți cu adevărat important, pentru că ai o serie de avantaje pe care nu le poți neglija. Pe cele mai importante dintre ele ți le prezentăm și noi, în rândurile următoare.

Sunt pur și simplu… unice

Cu un tricou personalizat după dorințele tale, poți avea certitudinea că este un produs unic, că nu mai are nimeni din lumea asta așa ceva. Cu toții ne dorim această unicitate, să fim diferiți de majoritatea celor din jur, și cum am putea reuși mai bine acest lucru decât cu ajutprul unor tricouri personalizate.

Facil de realizat

Există multe firme care au drept obiect de activitate personalizarea pieselor vestimentare, a cănilor, chiar și a măștilor de protecție. Și, din câte am discutat cu ei, nu este o operațiune atât de complicată pe cât ai putea fi tentat să crezi la prima vedere. Este nevoie doar de câteva cerințe: trebuie să cunoască modelul/desenul sau chiar textul pe care îl vrei imprimat pe tricou, dimensiunea și culoarea. Și, ce este cu adevărat fantastic abia acum apare: nu trebuie să mai cauți prin oraș o firmă care se ocupă cu așa ceva, găsești cu siguranță pe internet o mulțime, așa că o poți alege pe cea care corespunde cel mai bine cerințelor tale, după care să treci la treabă. În acest fel îți poți personaliza toate tricourile dacă dorești, sau poți apela la serviciile lor pentru a dărui un cadou cu totul aparte unei persoane speciale din viața ta. Și crede-ne, chiar se merită!

Preț accesibil

Mulți dintre cei care nu au făcut niciodată comandă pentru un tricou personalizat trăiesc cu impresia că este un produs destul de scump, în special față de modele care au deja un imprimeu de-a gata, cum se spune. Adevărul este că lucrurile nu stau deloc așa, și te vei convinge și singur/ă. Evident, prețul final al tricoului depinde de material, imprimeul dorit dar și de calitate, dar asta nu înseamnă că te va costa îngrozitor de mult.

Se potrivește cu multe ținute

După cum aminteam ceva mai sus, tricourile personalizate sunt piese vestimentare care se potrivesc perfect la mai multe ținute, pornind de la clasicii jeans, pantaloni scurți sau chiar o fustă – evident, în cazul reprezentantelor sexului frumos. Ai grijă doar ca mesajul sau desenul imprimat pe tricoul tău să nu fie unul prea ofensator sau chiar deranjant pentru anumite persoane.

Mai multă personalitate

Atunci când porți un tricou imprimat cu un desen creat de tine sau care să te reprezinte, sau poate ai trecut pe el câteva dintre gândurile tale, este vorba de ceva mai mult decât o simplă piesă vestimentară din garderoba ta. Este acel ceva care îți oferă mai multă personalitate, prin care poți să fii unic/ă, așa cum îți dorești.

Tipuri de tricouri personalizate

De regulă, atunci când vorbim despre tricouri personalizate, majoritatea oamenilor are în minte pe cele amuzante, care pot fi purtate la un party între prieteni, la o plimbare prin parc, sau pot fi cadouri perfecte pentru tricourile celor dragi. Cu toate acestea, există mai multe tematici de tricouri personalizate, pe care te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos.

Amuzante

Evident, începem cu categoria cea mai cunoscută, cea a tricourilor haioase. Acestea sunt ideal de purtat la o ieșire cu prietenii, cu copiii prin parc, când lucrezi ceva pe acasă, sau chiar și la locul de muncă, dacă nu avem de a face cu anumite cerințe speciale în acest sens.

Chic

O altă categorie de tricouri personalizate, una foarte populară. Este reprezentată de acele tricouri pe care sunt imprimate anumite desene, modele sau mesaje drăguțe, și care nu sunt chiar atât de deranjante precum cele amuzante – care uneori pot fi de-a dreptul tăioase. Din rândul acestora se aleg acele cadouri perfecte, care se potrivesc de minune să fie oferite prietenului care tocmai a decis că vrea să spună adio burlăciei, de exemplu.

Cu mesaj

De departe, tricourile personalizate care ne trezesc cel mai mult interesul sunt cele imprimate cu diferite mesaje, și nu de puține ori râdem în hohote atunci când zărim un bunic în timp ce își plimbă nepotul, iar pe tricoul lui se poate citi mesajul de ”cel mai tare armăsar” sau ceva asemănător, într-o limbă străină pe care cel mai probabil nu o cunoaște.

O categorie aparte în cadrul tricourilor cu mesaje scrise se află cele care sunt imprimate cu citate motivaționale, și care se dovedesc a fi pe placul multor tineri.

De sărbători

În fine, mai există și tricouri personalizate cu mesaje de Sărbători, iar cele dedicate Crăciunului sunt o adevărată încântare. Dar, să fim serioși, nici cele de Paște nu sunt mai prejos.

În articolul

(P) Comandă tricouri personalizate online și ieși în evidență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x