(P) Moș Crăciun e happy de sărbători! Cele mai tari cadouri le găsește la FineStore

Publicat pe 20.12.2023 la 10:06 Actualizat pe 21.12.2023 la 12:19

Când toată lumea intră în febra căutărilor de cadouri de Crăciun, Moșul e happy să găsească ajutoare de nădejde la FineStore. Cele mai tari cadouri sunt la câteva clickuri distanță, pe Santa's List!

Moș Crăciun e happy de sărbători!

Finestore.ro

FineStore sărbătorește în 2023 Red Christmas și a tăiat serios prețurile la băuturi alcoolice. Nu face, însă, rabat de la calitate ori la atenția acordată nevoilor clienților care îi trec pragul virtual sau în magazinul fizic, din Băneasa.

Produsele de pe Santa's List au super prețuri în luna decembrie. Urmărește cuponul cu extra reduceri și poți cumpăra băuturi super premium la prețuri imbatabile, fie că vrei să le oferi cadou de Crăciun, fie că le păstrezi pentru consum propriu sau pentru masa festivă pe care o organizezi de sărbători.

Cele mai inspirate cadouri, la cele mai bune prețuri

FineStore a pus pe super lista de cadouri a Moșului băuturi de calitate incontestabilă, la prețuri mult mai mici decât și-a obișnuit clienții. Cupoanele de reduceri le poți primi direct prin mail, dacă te abonezi la newsletterul FineStore și te asiguri, astfel, că nu ratezi nicio super ofertă.

Vrei să faci un cadou nu doar inspirat, ci și "pretențios"? Mergi la sigur cu o tequila Clase Azul! Această băutură premium spune cu fiecare înghițitură povestea agavelor albastre organice coapte 72 de ore în cuptoare tradiționale din cărămidă, stoarse și fermentate pe drojdii selecționate și învechite o perioadă îndelungată pentru a obține un gust complex, cu accente de condimente, mere și migdale, împletite armonios cu note de caramel și vanilie. Clase Azul este un cadou cu atât mai special, datorită eleganței deosebite date de sticlele din ceramică fină, sculptată și pictată manual de artizani mexicani.

Mergi în vizită la nași, la prieteni sau la rude de Crăciun? Nu trebuie să te chinui să găsești câte un dar pentru fiecare, ci poți să faci tuturor o bucurie dintr-un "foc", cu unul dintre cele peste 100 de modele de coșuri cadou gândite de specialiștii FineStore. Părinții sau socrii vor aprecia, cu siguranță, un coș elegant cu un vin delicios precum Grande Alberone sau Ronco di Sassi, ori cu spumant San Martino, lângă care vor găsi delicii dulci și aromate și produse gourmet de sezon.

În oferta FineStore găsești băuturi alcoolice pentru toate gusturile și toate bugetele. Vodka Mont Blanc sau AU Vodka, rom Barcelo sau Flor de Cana, gin June by G'Vine sau Martin Miller, lichior Mozart sau Tequila Rose, whisky Kamiki sau Tomintoul, tequila Padre Azul, șampanie Gosset sau spumant Canevel, coniac Hennessy sau bourbon Bib & Tucker, băuturi tradiționale sau vinuri alese - poți comanda de toate pentru a le face cadou apropiaților, pentru a oferi cadouri corporate, pentru a-ți impresiona invitații la masa festivă de Crăciun sau pur și simplu pentru a-ți răsfăța papilele gustative.

Inspirație pentru cadouri reușite găsești și anul acesta la FineStore și, odată cu timpul câștigat făcând cumpărături online, orice produs cu eticheta Santa's List te înscrie automat la concursul cu 100 de premii de la final de an; pachetele promoționale constând în cinci băuturi de top vor fi acordate prin tragere la sorți, în luna ianuarie, deci ai șanse să prelungești sezonul sărbătorilor!

Comandă azi cadourile pentru cei dragi și scapă de stresul cumpărăturilor făcute pe ultima sută de metri. FineStore livrează rapid comenzile prin curier în toată țara (transport gratuit la valori mai mari de 199 de lei) sau poți ridica personal produsele în aceeași zi în care le-ai cumpărat din depozitul din Afumați, Ilfov. Sărbători fericite vă dorim!

În articolul

Moș Crăciun e happy de sărbători!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x