Vedeta sărbătorilor de iarnă: PAIETELE au pus stăpânire pe ținutele de seară

Publicat pe 21.11.2016 la 13:10 Actualizat pe 21.11.2016 la 12:57

Paietele revin la moda! Fanele tinutelor nonconformiste ale anilor 70 se pot considera norocoase, deoarece stilul „disco” s-a impus destul de serios in propunerile tinutelor pentru sarbatorile de iarna.

hepta.ro

Paietele și sclipicul au revenit la modă și în această iarnă. Astfel că fanele ținutelor nonconformiste ale anilor 70 se pot considera norocoase, deoarece acest stil „disco s-a impus destul de serios în propunerile ținutelor pentru sărbătorile de iarnă ale acestui sezon. Este momentul perfect pentru a integra paietele în garderoba ta de sărbătoare...Dar nu facem referire doar la rochii. Lista este una destul de complexă. Paietele au pus stăpânire și pe accesorii, pantofi, genți, iar casele de modă sunt încântate.

Sursa foto: hepta.ro

Paietele sunt spectaculoase și dau o notă de extravaganță oricărei ținute, însă nu abuza. Poartă o singură piesă de rezistență care să conțină paiete. Nu vei trece neobservată! Așadar, iată câteva propuneri pentru ținutele de sărbătoare:

Rochii cu paiete

O rochie cu paiete este întotdeauna o opțiune bună pentru a arata atât spectaculos cât și elegant. Așadar, restul ținutei trebuie să fie discretă pentru a lăsa în lumina reflectoarelor protagonista serii. Dacă nu te simți foarte sigură în a purta o rochie doar din paiete, poți încerca rochiile cu paiete opace sau acele rochii ce au doar o anumită zonă acoperită de paiete. O astfel de ținută se potrivește mai ales într-o seară în club. Vei străluci!

Rochii cu paiete

Rochie scurtă neagră cu decolteu la spate (269,99 lei), Rochie neagră cu decolteu rotund și paiete metalice (289,99 lei).

Fuste elegante cu paiete

Dacă vrei ceva...diferit, fusta este alegerea perfectă. Fie că e scurtă, fie cu talie înaltă, fie tip creion, fusta cu paiete te va face, instant, remarcată. De aceea trebuie să completezi ținuta cu cele mai simple elemente. Alege cele mai adecvate accesorii pentru a le asocia cu fusta: pantofi, bijuterii, poșete, și alte accesorii. Da, poți accesoriză, însă cu mare grijă pentru a nu duce la exagerare. Un ceas simplu, un inel sau un colier simplu este mai mult decât suficient. Dacă ești o fire îndrăzneață, poți ieși din sfera negrului. Încearcă fuste colorate. Vei atrage toate privirile asupra ta...în cel mai bun sens.

fuste cu paiete

Fustă neagră midi cu paiete (299 lei), Fustă neagră dreaptă (99,90 lei), Fustă bej cu paiete (69 lei).

Pantofi și ghete cu paiete

Nici capitolul încălțăminte nu este ocolit. Moda avansează pe zi ce trece, iar paietele au pus stăpânire acest sezon. Încălțămintea cu paiete a devenit un articol extravagant și apreciat de casele de modă...Dacă vrei să adobți un stil rebel, rock poți purta ghete cu paiete. Vei fi senzația serii!

pantofi si ghete cu paiete

Pantofi cu toc și paiete alb negru (165 lei), Ghete negre cu paiete (155 lei).

Genți de ocazie cu paiete

Geanta acționează ca un accesoriu, și dă un plus de feminitate ținutei. Astfel, paietele au pus stăpânire și pe genți. Ele pot fi în ținute deloc complicate, simple, clasice...pentru a aduce o notă de extravaganță și eleganță lookului.

Genti cu paiete

Geantă cu paiete tip plic (129,99 lei), Geantă de mână cu paiete, „disco-ball” (144,99 lei)

În articolul

Vedeta sărbătorilor de iarnă: PAIETELE au pus stăpânire pe ținutele de seară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x