Până acum, ai curățat zeci de minute la ele. Acest TRUC te va scuti de orice EFORT, iar grătarele de la aragaz vor fi ca noi!
Publicat pe 05.02.2016 la 13:10 Actualizat pe 05.02.2016 la 13:42
Grăsimea strânsă pe aragaz în urma gătitului ne scoate peri albi. Ne face plăcere să gătim, e minunat când savurăm preparatele noastre, dar când vine vorba de curățenie…
Grăsimea strânsă pe aragaz în urma gătitului ne scoate peri albi. Ne face plăcere să gătim, e minunat când savurăm preparatele noastre, dar când vine vorba de curățenie…
Cu atât mai greu ne este când nu curățăm pe loc și lăsăm să se adune mai multă murdărie. Iar grătarele pline de grăsime ne scot din minți, pentru că frecăm la ele cu zeci de soluții, minute în șir, și tot nu avem rezultatul dorit.
Însă, vă vindem un pont. Amoniacul este soluția-minune!
Cum:
Aveți nevoie de acele pungi pentru sandvișuri cu sigiliu (pentru că acelea sunt groase). De puțin amoniac și, bineînțeles, de grătare pline de grăsime.
Tot ce trebuie să faceți este să adăugați puțin amoniac în pungă, apoi să introduceți un grătar. Puțin înseamnă o lingură, ¼ de cană, cam așa.
Grătarele nu trebuie să stea la înmuiat în soluție, asupra lor vor trebui să acționeze vaporii amoniacului.
Lăsați totul așa timp de o noapte, iar a doua zi se vor curăța de la sine! Pentru a nu vă deranja mirosul, folosiți o mască și mănuși când faceți operațiunile.
Spor!
sursă: http://www.thevspotblog.com/