Recomandări practice pentru alegerea brățărilor potrivite

Publicat pe 29.03.2019 la 18:13 Actualizat pe 29.03.2019 la 18:21

Bijuteriile din argint rodiat 925 devin tot mai populare. Bijuteriile rodiate au o strălucire nobilă, de aur alb, care nu expiră și o suprafață greu de zgâriat.

Bijuteriile din argint sunt utilizate încă din Antichitate, în scopuri de înfrumusețare, demonstrare a statutului social și transmiterea diverselor mesaje. În zilele noastre, brățările sunt folosite pentru a transmite diverse mesaje și a arăta ceea ce este important pentru cel care le poartă.

Argintul rodiat 925, alegerea potrivită pentru bijuterii

Bijuteriile din argint rodiat 925 devin tot mai populare. Bijuteriile rodiate au o strălucire nobilă, de aur alb, care nu expiră și o suprafață greu de zgâriat. Rodiul este un metal prețios care se folosește pentru placarea bijuteriilor, având scopul de a le da strălucire și de a le asigura o durată mai lungă de viață.

Placarea cu rodiu a unei bijuterii din argint 925 îi sporește dramatic longevitatea, o face rezistentă la uzură și o protejează de zgârieturi. De asemenea, acest procedeu o face rezistentă la pete, menținându-i aspectul estetic atractiv timp îndelungat.

Argintul este un metal moale și maleabil, motiv pentru care placarea cu rodiu a unei bijuterii îi oferă acesteia un aspect lustruit. În plus, rodiul este hipoalergenic, iar pielea ta nu se va colora de la brățara de argint rodiat. Chiar dacă ești alergică la argint, poți purta brățări din argint rodiat, întrucât acestea nu provoacă alergii.

Selecția brățărilor din argint potrivite în funcție de dimensiune

Pentru a alege brățara potrivită, trebuie să ții cont de dimensiunea încheieturii mâinii tale. Nu ne referim doar la faptul că brățara trebuie să fie aleasă astfel încât să fie fixă pe mână și să nu alunece, ci și la aspectul acesteia, respectiv la faptul că poți alege dacă brățara să fie subțire sau statement.

De exemplu, dacă ai o încheietură mică și brațul subțire, o brățară cu pietre, mărgele și modele complicate va părea prea mare pe mâna ta. În schimb, o brățară subțire și simplă, fără niciun model va accentua dimensiunea încheieturii.

Pentru a afla dimensiunea pe care o are încheietura mâinii tale, trebuie să încerci să o cuprinzi cu palma celeilalte mâini, între degetul arătător și cel mare.

Ține cont de acest lucru atunci când alegi brățara potrivită pentru încheietura ta.

Când să optezi pentru brățări cu forme geometrice

Brățările cu forme geometrice sunt cu adevărat deosebite și elegante. Le poți purta în cazul unor ținute casual sau la o rochiță care nu este accesorizată excesiv. Există numeroase modele disponibile atât în cazul modelelor simple, cât și a celor complexe.

Brățările pot avea diverse forme curbate sau pietricele în forme geometrice, care vor oferi ținutei tale un plus de eleganță, feminitate și finețe.

Cum să porți brățările cu modele speciale

Dacă vrei să alegi brățări din argint de la Tie-Me-Up, vei descoperi produse cu modele speciale. Iată cum să le porți, pentru a obține un plus de efect în cazul ținutei tale.

Brățările din argint 925 placate cu rodiu reprezintă o alegere inspirată, întrucât au o durată de viață ridicată, sunt rezistente la zgârieturi și își păstrează strălucirea pentru mult timp. Alege brățările potrivite în funcție de dimensiunea încheieturii mâinii tale și de ținuta la care vrei să le asortezi.

În articolul

Recomandări practice pentru alegerea brățărilor potrivite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x