Scapă de haosul din cămară! Iată de ce ai nevoie

Publicat pe 24.10.2016 la 10:20 Actualizat pe 24.10.2016 la 10:08

Organizeaza-ti camara cum n-ai facut-o pana acum! Vei scapa de cautarile printre rafturi si de dezastru. Ai nevoie de cutii si cosuri de depozitare, suporturi si etajere, dar si de borcane cu inchidere ermetica.

hepta.ro

Dacă stai la casă sau chiar și într-un apatrament spațios, este împosibil să nu ai o cămară în care pui tot felul de lucruri, iar majoritatea sunteți în cunoștină de cauză când vine vorba de a cătua nebunește printre rafturi sau de a descoperii nenumărate obiecte de care nu mai știai. Așadar, dacă nu mai vrei să pierzi timpul cu astfel de „activități”, organizează-ți cămara ca la carte, mai exact, după nevoile tale.

Iată de ce anume ai nevoie și cum să-ți organizezi cămara:

Cutii și coșuri pentru depozitare

Cantitățile mari de cartofi, ceapă și multe alte legume lasă în urma lor suficientă mizerie, iar pe langa asta, organizarea este un dezastru atunci cand vezi cum legumele sunt împrăștiate în cămară. Acest lucru poate fi evitat folosind cutii și coșuri pentru depozitare. Nimic complicat și foarte eficient și este o soluție de depozitare inteligentă, mai ales când nu ai suficient spațiu.

Coș pentru cartofi (76,79 lei), Cutie din bambus (67,92 lei), Coș din iuta (19,90 lei).

Suporturi și etajere

Vă doriți o cămară spațioasă, fără înghesuială, unde să găsești totul cu cea mai mare ușurință. Suporturile și etajerele sunt cele mai potrivite, în special pentru ingrediente. Această variantă este foarte practică și reușește cu mare succes să reducă, vizual, spațiul și creează senzația de încăpător și, mai ales, ordonat.

Suport universal (35,99 lei), Etajeră cu roți (199,90 lei).

Borcane cu închidere ermetică și etichete

Borcanele închise ermetic sunt soluția păstrării produselor de orice fel: de la compot, dulceață, zacuscă, la mirodenii. Pentru a nu pierde timpul căutând, acestea trebuie etichetate și aranjate în funcție de conținutul lor. De recomandat este ca tot ce crezi că nu-ți place sau nu vei folosi destul de des, să urco pe rafturile cele mai de sus. Pentru o vizibilitate mai mare, așează borcanele mai mari în spate, urmând ca pe rândul din față să le pui pe cele mai mici.

Borcan ermetic de 2 L (15,99 lei), Borcan ermetic de 0,5 L (12,79 lei), Etichete autoadezive (2,51 lei).

Este important ca spațiile de depozitare să fie bine puse la punct, mai ales în apartamente, unde locurile sunt mai înguste. Așadar, înarmează-te cu răbdare și organizează-ți cămara pentru a obține rezultatul dorit.

În articolul

Scapă de haosul din cămară! Iată de ce ai nevoie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x