Sfaturi pentru un shopping online sigur

Publicat pe 15.03.2018 la 15:48 Actualizat pe 15.03.2018 la 15:51

In cele ce urmeaza, noi iti vom da cateva sfaturi despre cum sa-ti cumperi o pereche de incaltaminte de dama online fara batai de cap.

Cand incerci sa iti faci cumparaturile online, te vei confrunta cu o serie de probleme, mai mici sau mai mari, care iti vor ingreuna experienta si iti vor lasa un gust amar. Insa nu toate cumparaturile online trebuie sa vina la pachet cu aceste neplaceri. In cele ce urmeaza, noi iti vom da cateva sfaturi despre cum sa-ti cumperi o pereche de incaltaminte de dama online fara batai de cap.

Sigiliul de siguranta

Orice magazin online care se respecta, se va lauda cu un sigiliu de siguranta. De obicei, il gasesti pe pagina de produs sau in momentul platii. Chiar daca platile online nu sunt mai sigure decat cele cu cardul direct dintr-un magazin, iti recomandam sa petreci cateva minute cautand acest sigiliu care garanteaza ca nicio alta terta parte nu va avea acces la informatiile tale. Iti recomandam de asemenea sa te uiti si peste review-urile clientilor care au cumparat deja de pe site-ul respectiv.

Cunoaste-ti masura

Aici nu ne referim strict la masura de la pantofi ci la masura talpii tale. Multe magazine online iti vor oferi un tabel cu marimi, in care vei vedea daca perechea aceea de stiletto numarul 37 se va potrivi piciorului tau. In general, iti recomandam sa iti masori talpa piciorului ca sa stii exact daca pantofii iti vor veni bine si vor fi comfortabili.

Alege o metoda de plata sigura

Daca site-ul accepta plata prin PayPal, iti sugeram sa o alegi pe aceea. Este una din cele mai sigure metode de plata online si iti garanteaza banii inapoi in cazul unei fraude. Iar daca esti hotarata sa nu platesti deloc online, poti alege oricand optiunea de ramburs la curier cu verificare colet.

Pozele fac diferenta

Cand iti cumperi pantofi online, poate fi destul de greu sa iti dai seama daca vor fi comfortabili sau nu. Asa ca verifica daca site-ul are fotografii detaliate ale fiecarei perechi de pantofi. Astfel, tu ii vei putea analiza din fiecare unghi posibil. Doar asa vei fi sigura de detalii precum calitatea cusaturii sau a materialului folosit.

Alege un magazin care are si o locatie fizica

Cand cumperi dintr-un magazin online care dispune si de o locatie fizica, vei fi mai linistita. Un astfel de magazin nu te va frauda niciodata pentru ca iti e foarte usor sa mergi pana la locatia lor si sa depui plangere. De asemenea, nu strica sa cumperi direct de acolo pentru ca angajatii sunt de obicei bine pregatiti si abia asteapta sa iti dea sfaturi cu privire la trenduri sau alternative.

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

Sfaturi pentru un shopping online sigur

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x