Trucuri care te ajută să găteşti paste CURCUBEU, ouă INIMIOARE și sandviș cu... ÎNGHEȚATĂ
Publicat pe 03.10.2016 la 21:02 Actualizat pe 04.10.2016 la 10:39
Totul pare mai usor de acum, nu?
Este foarte clar că nu toată lumea este un geniu în bucătărie! Unii nu sunt capabili să facă mai mult de un sandviș, alţii sunt în stare să ardă şi pâinea, deşi toasterul funcţionează perfect, iar alţii pot face aproape orice reţetă. Mai sunt și persoane care întâmpină dificultăți și în cele mai simple sarcini.
Pentru toți aceștia, echipa de la Observator Special, a realizat un material în care dezvăluie tot felul de trucuri la care să apelezi atunci când vrei să impresionezi cu preparatele tale, dar ești în pană de idei.
Paste curcubeu
Ingrediente: pase și coloranți alimentari. Se fierb pastele, se clătesc cu apă rece. Se ia o cantitate mică din paste și se așază într-un bol. Băgați doar vârful furculiței într-un recipient cu colorant alimentar, apoi, cu ea amestecați bine-bine pastele. Repetați operațiunea și cu alte... culori. Amestecați, apoi pastele colorate într-un vas mai mare și... gata, aveți paste curcubeu care, cu siguranță, îi vor impresiona pe invitații voștri la masă.
Sandviș cu... înghețată
Mai simplu de atât nici că se poate! Ingrediente: biscuiți sau fursecuri cu ciocolată și înghețată la cutie. Tăiați o ”felie” de înghețată cu tot cu... cutie. Așezați felia pe un fursec, iar deasupra puneți un alt fursec. Dezlipiți ambalajul de pe înghețată, presați ușor și... gata sandvișul cu înghețată!
Urmăriți reportajul de mai sus și veți afla cum se fac inimioare din... ouă fierte.