Toți preparăm în mod greșit CEAIUL! Iată ce mai simplu truc pentru o cană aromată și fierbinte!
Publicat pe 19.03.2015 la 12:16 Actualizat pe 19.03.2015 la 12:33
Britanicii par a fi cei mai buni în ale ceaiului, însă studiile au arătat că nici aceștia nu reușesc să prepare ceaiul așa cum ar trebui
Britanicii par a fi cei mai buni în ale ceaiului, însă studiile au arătat că nici aceștia nu reușesc să prepare ceaiul așa cum ar trebui.
Cercetătorii au ajuns la concluzia că o infuzie perfectă ar trebui să stea timp de cinci minute maxim pentru a permite aromelor să iasă la suprafață. Ceașca perfectă de ceai ar trebui să fie lăsată la infuzat între două și cinci minute, specialiștii sfătuindu-ne să folosim un ibric sau ceainic în locul cănii.
Tot cercetătorii ne dezvăluie secretul laptelui din ceai: trebuie turnat înainte sau la final? Aparent, daca ceaiul este realizat într-o cană, laptele ar trebui adăugat la final, pentru a nu interfera în procesul de stabilizare a aromelor. Dar dacă este preparat într-un ibric ar trebui adăugat la început.
Nu uitați să vă bucurați de savoare și aromele plantelor.