Toți preparăm în mod greșit CEAIUL! Iată ce mai simplu truc pentru o cană aromată și fierbinte!

Publicat pe 19.03.2015 la 12:16 Actualizat pe 19.03.2015 la 12:33

Britanicii par a fi cei mai buni în ale ceaiului, însă studiile au arătat că nici aceștia nu reușesc să prepare ceaiul așa cum ar trebui

Britanicii par a fi cei mai buni în ale ceaiului, însă studiile au arătat că nici aceștia nu reușesc să prepare ceaiul așa cum ar trebui.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că o infuzie perfectă ar trebui să stea timp de cinci minute maxim pentru a permite aromelor să iasă la suprafață. Ceașca perfectă de ceai ar trebui să fie lăsată la infuzat între două și cinci minute, specialiștii sfătuindu-ne să folosim un ibric sau ceainic în locul cănii.

Tot cercetătorii ne dezvăluie secretul laptelui din ceai: trebuie turnat înainte sau la final? Aparent, daca ceaiul este realizat într-o cană, laptele ar trebui adăugat la final, pentru a nu interfera în procesul de stabilizare a aromelor. Dar dacă este preparat într-un ibric ar trebui adăugat la început.

Nu uitați să vă bucurați de savoare și aromele plantelor.

În articolul Toți preparăm în mod greșit CEAIUL! Iată ce mai simplu truc pentru o cană aromată și fierbinte!:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2025. Taurii sunt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Black Friday 2025. Oferte de 1 leu kW/h şi reducere de 100 de lei la prima factură la energie
observatornews.ro
Black Friday 2025. Oferte de 1 leu kW/h şi reducere de 100 de lei la prima factură la energie
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
a1.ro
Cum arată acum Radu Coșarcă și Monica Nicolici, foștii prezentatori ai Observatorului de la Antena 1 din anii 2000
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
HelloTaste.ro
Frittata cu broccoli, brânză și legume. O rețetă inspirată din bucătăria italiană
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Catine
Budincă de conopidă cu brânză și smântână, cremoasă, fină și plină de savoare
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
as.ro
Acuze fără precedent la adresa milionarului român care are un salariu de 33.000 de euro pe lună: “Tâlhăria e tâlhărie!”
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
MediCOOL
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Spynews
Avertisment important pentru persoanele care obișnuiesc să păstreze pâinea în frigider! Ce spune 'regele patiseriei britanice'
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
DeParinti
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
MediCOOL
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
HelloTaste
Cum se face humusul de sfeclă roșie. Rețeta cremoasă care arată spectaculos
close
x