Top 5 avantaje ale apartamentelor cu 2 camere

Publicat pe 29.05.2018 la 09:45 Actualizat pe 29.05.2018 la 09:48

Achiziționarea unui apartament reprezintă o investiție pe termen lung si tocmai din acest motiv este indicat să te orientezi către o locuință care să îndeplinească cât mai multe criterii eficiente.

Achiziționarea unui apartament reprezintă o investiție pe termen lung si tocmai din acest motiv este indicat să te orientezi către o locuință care să îndeplinească cât mai multe criterii eficiente. Printre căutări, apartamentele cu 2 camere se încadrează în topul celor mai bine vândute apartamente ale ultimilor ani datorită avantajelor multiple pe care le oferă.

Sunt convenabile din mai multe puncte de vedere, iar printre cele mai importante avantaje se numără următoarele:

Costuri mai mici de achiziție. Apartamentele cu două camere au prețuri convenabile, dacă luăm în calcul suprafața totală utilă, care de cele mai multe ori este generoasa. Pe langă suprafață, prețurile diferă și în funcție de zona pe care o alegi, facilitățile incluse, etaj, etc. De exemplu, un apartament de 2 camere în Pantelimon are dotări standard precum încălzirea în pardoseală, încălzire centrale termice, obiecte sanitare noi și de înaltă calitate, parchet laminat 10 mm, plăci ceramice calitative, tâmplărie interioară, prize și întrerupătoare, etc, toate la un preț extrem de convenabil.

Ușor de întreținut. Un apartament cu 2 camere este construit pe o suprafață de aproximativ 70 de mp, dintre care aproximativ 55 de metri suprafață utilă. Pe lângă un dormitor și living, vei găsi o bucătărie semidecomandată sau decomandată și o baie utilată. Atunci când nu este încărcat cu prea multă mobilă, ci doar cu elementele esențiale de care un apartament are nevoie, curățenia și întreținerea ei se va face cu mult mai ușor.

Compartimentare eficientă. Spațiul de care dispune un apartament cu două camere poate fi suficient pentru o singură persoană, dar și extrem de util pentru o familie cu un copil. Fiecare suprafață poate fi maximizată pe cât mai mult cu putință, eficientizând orice metru pătrat util. Mobila poate fi făcută pe comandă pentru a acoperi orice suprafață pe care ți-o dorești, având posibilitatea să îți alegi design-ul interior. Sunt construite mai multe tipuri de apartamente, care diferă în funcție de compartimentare și de poziționare, dar și în funcție de dotări, oferindu-ți posibilitatea să îl accesorizezi după bunul plac.

Sunt ușor de închiriat. Dacă îți cumperi un apartament cu scopul de a investi în imobiliare, a cărui rată să se acopere singură prin plata unei chirii lunare, atunci apartamentele cu 2 camere sunt soluția ideală. Sunt căutate deoarece pot fi folosite cu lejeritate de două persoane, plata chiriei împărțindu-se la doi.

Pot fi cumpărate prin 3 tipuri de finanțare. Dacă nu dispui de toți banii pentru a putea achiziționa un apartament, se găsesc soluții convenabile din punct de vedere financiar. Există varianta unui credit ipotecar, care se întinde pe o perioadă stabilită de tine și ai nevoie de un prim avans pe care trebuie să îl plătești. Există mult cunoscutul program “Prima Casa”, care îți pune la dispoziție creditul de care ai nevoie. Și bineînțeles soluția de a avea toți banii din surse proprii și de a fi dispus să îi plătești pe toți o dată.

Sursa foto: nuscocitta.ro

În articolul

Top 5 avantaje ale apartamentelor cu 2 camere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x