Top 5 avantaje ale apartamentelor din blocuri noi

Publicat pe 30.08.2018 la 09:09 Actualizat pe 30.08.2018 la 09:13

Achiziţia unui apartament poate fi una dintre cele mai mari investiții pe care unii dintre noi suntem dispuși să ne-o asumăm. Tocmai din acest motiv, alegerea unui apartament potrivit nu este deloc o misiune ușoară, mai ales atunci când trebuie să ținem cont de mai multe criterii.

Achiziţia unui apartament poate fi una dintre cele mai mari investiții pe care unii dintre noi suntem dispuși să ne-o asumăm. Tocmai din acest motiv, alegerea unui apartament potrivit nu este deloc o misiune ușoară, mai ales atunci când trebuie să ținem cont de mai multe criterii. Apartamentele noi situate în complexurile nou create au câștigat cu mult teren în fața apartamentelor vechi situate uneori chiar în blocurile din centrul orașului. Este valabil și pentru apartamentele de vânzare din București, care sunt tot mai căutate, însă doar în blocurile nou construite. Iată de ce!

Top 5 avantaje ale apartamentelor din blocuri nou construite

Sunt tot mai multe blocuri care se construiesc în oraș, datorită cererilor mari de apartamente noi București. Oamenii își doresc să facă investiții într-un apartament care le asigură siguranță și încredere pe termen lung. Tocmai din acest motiv aleg complexurile rezidențiale, care sunt construite atât în centrul orașului, cat și la distanțe foarte mici de aglomerația orașului. Facilitățile pe care apartamentele nou construite le oferă sunt cu mult diferite față de cele ale apartamentelor vechi. Iată care sunt cele mai importante avantaje ale unui proprietar de apartament nou în București.

Ești primul proprietar. Achiziția apartamentului te face pe tine primul proprietar al apartamentului, imobilul fiind cumpărat direct de la dezvoltatorul imobiliar. Acest lucru îți aduce și o economisire a timpului, ne mai fiind nevoit să pierzi timp pentru întâlnirile cu vechiul proprietar și actele necesare.

Te poți muta imediat. Dacă într-un apartament vechi, în momentul în care îl cumperi, înainte de a te muta ești nevoit să faci modificări, ei bine, într-un apartament nou construit, te poți muta direct pentru că nu ai ce modificări să mai faci. Totul este nou, de la materiale de construcții, până la finisaje, mobilier, decorațiuni.

Obiecte sanitare noi. Nu mai ești nevoit să cumperi obiectele sanitare din bucătărie și din baie deoarece dezvoltatorii imobiliari le cumpără și le montează direct. Astfel că, nu vei mai cheltui în plus pentru obiecte esențiale precum vas de toaletă, chiuvetă, cabină de duș sau cadă.

Finisaje de calitate. Fie că vorbim despre vopseaua pereților, despre gresia și faianța montată sau despre întrerupătoarele deja montate, toate sunt de o calitate superioară și mai ales moderne. Nu ești nevoit să le schimbi deoarece piesele sunt calitative și cu siguranță te vor mulțumi din punct de vedere al design-ului.

Vecini tineri. Blocurile vechi de multe ori sunt populate cu oameni în vârstă, care se opun multor schimbări pe care vrei să le faci, atât în apartament, cât și în scara blocului sau în jurul acestuia. În complexurile nou construite vei întâlni doar oameni tineri, care au aceleași dorințe ca și tine și cu care comunicarea este mult mai facilă.

Sursa foto: nuscocitta.ro

În articolul

Top 5 avantaje ale apartamentelor din blocuri noi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x