Topul treburilor casnice pe care femeile le displac și soluțiile pentru ele

Publicat pe 05.11.2017 la 22:23 Actualizat pe 05.11.2017 la 22:28

Ai prefera să faci orice altceva în casă în afara de călcatul rufelor? Sau ștergerea ferestrelor? Sau orice altă activitate casnică ce pur și simplu nu îți place deloc? Ei bine, nu ești singura și există chiar și un top al acestor treburi casnice neplăcute...

Cu siguranță ai și tu câteva treburi casnice care îți displac, însă există o mulțime de moduri prin care le poți rezolva în timp record.

Ai prefera să faci orice altceva în casă în afara de călcatul rufelor? Sau ștergerea ferestrelor? Sau orice altă activitate casnică ce pur și simplu nu îți place deloc? Ei bine, nu ești singura și există chiar și un top al acestor treburi casnice neplăcute, iar el arata cam așa:

1. Curățatul cuptorului

La un studiu realizat în Marea Britanie, 30% dintre participanți au plasat curățarea cuptorului pe primul loc în rândul celor mai chinuitoare treburi casnice. Vestea bună este, însă, că îl poți curăța ușor fie cu ajutorul unor aparate de curățat cu aburi, fie cu o soluție făcută în casă, din bicarbonat și suc de lămâie.

Cele două secrete pentru a face mai simplă curățarea cuptorului este să-l ștergi după fiecare utilizare și să pui în el un vas termorezistent cu apă și să-l încălzești - murdăria va fi mai ușor de îndepărtat, datorită aburului.

2. Una dintre cele mai laborioase treburi casnice - călcatul

Călcatul se află pe locul al doilea în topul celor mai neplăcute treburi casnice - 23% dintre participanți considerând această activitate una total neplăcută. În ultimii ani, însă, călcatul a devenit din ce în ce mai rapid. De la dispozitive de călcare verticală și până la stații de călcat cu abur, e limpede că toate noile accesorii destinate călcatului fac din această activitate una mai puțin consumatoare de timp și energie.

În plus, călcatul rufelor este și un inamic al țesăturilor, care se uzează mai repede din cauza trecerii repetate a fierului încins peste ele, astfel încât, dacă schimbi fierul de călcat, poți să-ți păstrezi hainele în stare bună mai mult timp.

3. Ștersul geamurilor, o activitate pe care multe persoane o detestă

Nici ștersul geamurilor nu este o plăcere pentru mulți dintre noi. Consumatoare de timp, această activitate este un adevărat chin pentru unii dintre noi, iar cățăratul pe pervaz în poziții incomode o face chiar și periculoasă. Soluții există, desigur, sub forma aspiratoarelor de geamuri, care reușesc să facă ferestrele curate ca lacrima cu un efort minim. În plus, șansele să mai vezi urme pe ele atunci când apare soarele sunt minimale.

4. Schimbarea lenjeriei de pat

Schimbatul cearceafurilor nu este nicidecum considerat o activitate plăcută. Din păcate, este dificil de găsit și o soluție pentru a face mai ușoară această activitate. Desigur, există și câteva trucuri prin care să faci asta mai repede, iar unul dintre ele este ilustrat în clipul video de mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

5. Spălatul vaselor, pentru unii o plăcere, pentru alții o adevărată corvoadă

Nici spălatul vaselor nu este o mare plăcere pentru mulți dintre noi. Calea simplă pentru a scăpa de această activitate este utilizarea unei mașini de spălat vase. Optează pentru un model dintr-o clasă energetică superioară, pentru a ține sub control factura la energie și nu uita că mașina de spălat folosește apă de până la 70 de grade Celsius, care ajută și la îndepărtarea bacteriilor.

Care dintre activitățile de mai sus îți displac cel mai mult?

Sursa foto: VGstockstudi/Shutterstock

În articolul

Topul treburilor casnice pe care femeile le displac și soluțiile pentru ele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x