Unde găsești o clinică stomatologică în București?

Publicat pe 02.09.2020 la 15:07 Actualizat pe 02.09.2020 la 15:12

Clinicile stomatologice Life Dental Spa sunt situate în zona centrală din București, pacienții putând alege între cea de la Piața Universității sau de cea de la Piața Victoriei.

Unde găsești o clinică stomatologică în București?

Unde găsești o clinică stomatologică în București?

Clinicile stomatologice Life Dental Spa sunt situate în zona centrală din București, pacienții putând alege între cea de la Piața Universității sau de cea de la Piața Victoriei. Echipate cu tehnologii de ultimă generație, clinicile Life Dental Spa dispun de echipe extrem de bine pregătite de medici specialiști în toate domeniile medicinii dentare.

De ce să alegi clinicile stomatologice Life Dental Spa?

Dr. Cristina Obreja este medic fondator Life Dental Spa, fiind specialistă în laser stomatologic. Obținându-și certificarea în urma studiilor realizate în Germania, la universitatea din Aachen, dr. Cristina Obreja a inspirat întreaga echipă Life Dental Spa să urmeze principiile stomatologiei minim-invazive.

Stomatologia holistică este noutatea pe care o aduce Life Dental Spa pacienților săi. Motto-ul „Tratăm OAMENI, NU doar DINȚI!” descrie perfect modul de lucru zilnic al #LifeDentist-ilor, care au drept scop atât tratarea cât și educarea pacienților cu privire la sănătatea orală.

Cu alte cuvinte, pacienții care aleg tratamentele holistice în clinicile Life Dental Spa din București se bucură de:

Alege clinicile stomatologice Life Dental Spa și bucură-te de cele mai bune tratamente stomatologice minim-invazive realizate cu ajutorul laserului stomatologic!

Tratamente stomatologice laser

Laserul stomatologic aduce numeroase beneficii în ceea ce privește utilizarea sa în cadrul tratamentelor dentare atât simple, cat și complexe. Lumina laser este minim-invazivă, acționează blând și eficient, făcând posibile tratamente stomatologice fără ace, fără freze și fără durere!

Sigur de folosit în cazul femeilor însărcinate și al copiilor, laserul stomatologic poate fi folosit în cadrul procedurilor stomatologice precum:

  1. Tratamentul cariilor cu laserul dentar

Cariile dentare sunt cele mai comune afecțiuni dentare întânite în clinicile stomatologice Life Dental Spa. Laserul stomatologic aduce numeroase beneficii în ceea ce privește tratarea cariilor:

  1. Extracții dentare laser

Extracția dentară este o procedură invazivă, pe care #LifeDentist-ii o recomandă numai în cazul în care dintele nu mai poate fi salvat în niciun fel conservator. Laserul stomatologic prezintă numeroase proprietăți benefice pentru această procedură, precum:

Pe lângă acestea, laserul stomatologic poate fi folosit inclusiv pentru inserarea implanturilor, cu scopul de a oferi pacienților un tratament restaurator complet și modern!

Alege clinicile stomatologice Life Dental Spa din București și beneficiază de voucher-ul de 100 de lei oferit pentru tratamentul cariilor cu laserul!

În articolul

Unde găsești o clinică stomatologică în București?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp