Usile multifunctionale: rezistenta mare si mentenanta scazuta

Publicat pe 06.05.2020 la 15:27 Actualizat pe 06.05.2020 la 15:49

Usile multifunctionale sunt extrem de versatile, ele putand fi montate in aproape orice tip de toc. Sunt disponibile intr-o gama varianta de dimensiuni, modele si culori, ceea ce le face adaptabile in orice spatiu ai avea nevoie.

In cazul in care te afli in cautarea usilor perfecte, dar nu stii exact ce sa alegi, cele multifunctionale reprezinta cea mai buna varianta. Ele sunt potrivite in orice tip de spatiu, interior sau exterior, si se preteaza unei diversitati de conditii.

Iata de ce ar trebui sa alegi usi multifunctionale atunci cand ai nevoie de cea mai buna optiune!

  • Sunt versatile

Principalul avantaj cand vine vorba despre usile multifunctionale este versatilitatea lor. Gratie cadrului cu patru laturi, ele pot fi montate cu deschiderea in orice directie. Astfel, nu este nevoie sa te stresezi cu alegerea usilor potrivite pentru fiecare toc, ci doar sa cumperi numarul necesar de usi si sa le montezi dupa bunul tau plac.
Mai mult, usile multifunctionale sunt si reversibile, asa ca poti schimba sensul de deschidere cand si cum doresti.
De asemenea, ele pot fi montate pe unul sau doua canate, astfel obtinand o singura usa sau doua usi alaturate, pe care le poti deschide simultan sau pe rand.
Luand in calcul toate aceste elemente, exista nenumarate variante in care poti monta si folosi acest tip de usi versatile si adaptabile in orice context.

Majoritatea usilor multifunctionale sunt confectionate din metal durabil si construite conform celor mai noi si avansate tehnologii existente la ora actuala.
Usile multifunctionale au la baza o structura interna in forma de fagure, fabricata din otel zincat, care creste semnificativ durabilitatea produsului.
In materie de izolare, acest tip de usi prezinta vata minerala la interior, material extrem de eficient, atat pentru izolarea fonica, dar si pentru cea termica.
Pentru un plus de rezistenta la socuri mecanice, zgarieturi sau lovituri, usile pot fi tratate cu un strat superior de substanta protectoare. Aceasta ofera usii o textura asemanatoare cojii de portocala, deosebit de rezistenta in fata oricarei lovituri.
Asadar, alegand o usa multifunctionala, costurile de mentenanta vor fi aproape de zero!

Usile multifunctionale pot fi proiectate in foarte multe feluri, in functie de contextul in care urmeaza a fi utilizate. Astfel, poti avea usi multifunctionale cu maner clasic, intr-o nuanta vesela, pentru interiorul unei gradinite sau scoli, dar si o usa cu bara de panica, in tonuri de gri, pentru un spital sau o institutie publica.
Cu alte cuvinte, usile multifunctionale pot fi customizate in functie de preferintele si nevoile clientului. Acestea pot fi utilizate intr-o varietate de spatii: sedii ale companiilor, cladiri cu birouri, spitale, cabinete private, scoli, gradinite, cladiri rezidentiale, iar lista poate continua la nesfarsit.
In plus, poti avea usi multifunctionale simple sau cu insertii de geamuri patrate sau rotunde, cu finisaj lucios, mat sau texturat. Cu atat de multe posibilitati vei gasi, fara indoiala, usile perfecte pentru proiectul tau.

Usile multifunctionale nu numai ca sunt rezistente si versatile, dar se si monteaza foarte rapid si simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa inlaturi tocul vechi si sa instalezi tocul metalic.
Acestea vin cu un cadru format din patru laturi, iar diblurile metalice vor fi introduse in functie de directia in care se doreste deschiderea usii. Aceste dibluri pot fi introduse in zidarie sau alte materiale de constructie. Dupa verificarea deschiderii si a simetriei, se finalizeaza montarea si se adauga accesoriile (clanta, bara de panica, manerele etc.).
Acestea fiind spuse, daca iti doresti sa investesti in usi de cea mai inalta calitate, versatile si rezistente, usile multifunctionale reprezinta varianta perfecta pentru tine. Cerceteaza modelele disponibile si alege exact ce ti se potriveste!

Sursa foto: pexels.com

În articolul

Usile multifunctionale: rezistenta mare si mentenanta scazuta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x