Vacanta in Antalya, Turcia in 2019 - Recomandari practice pentru un sejur reusit

Publicat pe 20.02.2019 la 09:13 Actualizat pe 18.11.2019 la 20:08

Sudul Turciei are avantajul de a oferi peisajul ideal de vacanta pe litoral, oferind o priveliste impresionanya de la mare si de la munte, in acelasi loc. In domeniul turismului, tara este renumita pentru peisajele sale de vis, pentru hotelurile de lux si serviciile ireprosabile oferite turistilor.

Zilele racoroase de la inceputul anului iti ofera cele mai bune conditii pentru a planui concediul de vara. Aceasta este perioada in care poti stabili un buget estimativ al anului in curs, din care nu trebuie sa lipseasca cel alocat relaxarii si refacerii dupa un sezon de munca. Gerul de afara, imbracamintea groasa si atmosfera apasatoare de iarna te fac de cele mai multe ori sa inchizi ochii si sa-ti imaginezi nisipul si valurile marii.

Sudul Turciei are avantajul de a oferi peisajul ideal de vacanta pe litoral, oferind o priveliste impresionanya de la mare si de la munte, in acelasi loc. In domeniul turismului, tara este renumita pentru peisajele sale de vis, pentru hotelurile de lux si serviciile ireprosabile oferite turistilor.

Antalya,Turcia - O destinatie placuta de vacanta

Antalya, cea mai importanta statiune din Turcia, se ridica la inaltimea renumelui de “riviera turceasca”. O data ajuns in orasul de la poalele Muntilor Taurus, vei intalni o imbinare placuta intre vechi si nou, intre istorie si modernitate. Numarul mare de turisti care aleg anual Golful Antalyei drept destinatie de vacanta a condus la modernizarea aeroportului international, capabil sa faca fata unui flux important de pasageri.

Istoria Antalyei coboara in negura Antichitatii, pastrand vestigii mai vechi de doua milenii. In centrul istoric al orasului, poti vizita biserici bizantine, moschei, muzee si monumente incarcate de istorie si te poti delecta cu preparate si bauturi autohtone in diverse restaurante, baruri si cluburi moderne.

Ce poti face in Antalya in timpul unui sejur

Clima mediteraneana face din Antalya o destinatie placuta in orice anotimp, chiar si iarna. Se spune ca apusul soarelui in Mediterana, privit de pe litoralul din sudul Turciei, este o amintire care te va urmari placut intreaga viata.

Atmosfera de pe strazile orasului reprezinta un rasfat in sine. Strazile galagioase, aromele bucatariei locale, buticurile aglomerate, pline de suveniruri si renumitele bai turcesti se numara printre motivele pentru care oamenii aleg litoralul turcesc si revin acolo ori de cate ori au ocazia.

Dincolo de agitatia orasului, statiunea ofera posibilitati nelimitate de petrecere a timpului liber. Parcul acvatic, gradina zoologica, cele aproximativ 20 de cascade din zona, orasele antice cu porti si turnuri seculare, pesterile si canioanele golfului sunt destinatii perfecte pentru numeroasele excursii de o zi organizate de localnici.

Cazare in Antalya: Royal Adam And Eve

Una dintre cele mai populare locatii de cazare in Antalya este Hotelul Adam si Eva Turcia. Acesta a primit titulatura de cel mai romantic hotel din Europa si a fost premiat pentru cel mai frumos design al hotelurilor de pe litoralul turcesc. Deschis in 2006 si renovat in 2014, acest hotel se intinde pe o suprafata de 100.000 mp, fiind localizat intr-o padure de la malul Marii Mediterane.

Cladirea principala a ansamblului dispune de 478 de camere si 68 de vile in sistem Ultra All Inclusive. Peretii exteriori imbracati in gazon sintetic integreaza armonios cladirile in decorul verde, natural. Camerele orientate spre mare sau spre gradinile interioare au dotari menite sa faca din vacanta in Turcia petrecuta la Royal Adam & Eve o experienta de neuitat.

Atat corpul principal al hotelului, cat si vilele din jur pot gazdui sute de turisti. Traditia mediteraneana turceasca este prezenta, impreuna cu elementele de gastronomie unice si diversele traditii locale, in restaurantele si barurile hotelului. In aceasta incinta se regasesc patru piscine exterioare, o piscina interioara, saune, bai turcesti, sali de fitness si aerobic, aquapark, cinema, coafor, spalatorie si curatatorie.

Suvenirurile din vacanta petrecuta in Antalya pot fi procurate din magazinele aflate in hotel, iar cele 14 sali de conferinte transforma ansamblul intr-o destinatie potrivita pentru evenimente corporate si team-building. Plaja privata a hotelului Adam si Eva intampina turistii cu umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape gratuite pe malul Marii Mediterane.

Daca te afli in cautarea unui hotel in Antalya, dotarile si serviciile puse la dispozitie de resortul Adam si Eva te vor convinge ca acesta este alegerea potrivita pentru concediul tau din 2019.

În articolul

Vacanta in Antalya, Turcia in 2019 - Recomandari practice pentru un sejur reusit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x